Edebiyat

Ananas Sokağı PDF indir

Ananas Sokağı PDF Oku indir, Ananas Sokağı kitabı 9786256611887 sayfadan oluşmakta ve Karton Kapak boyutundadır. Ananas Sokağı kitabının kapağı ise TÜRKÇE özelliğine sahiptir. 21.10.2024 dilinde yazılmış olan Ananas Sokağı kitabını Kerime Dalyan numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Ananas Sokağı kitabını PDF indir.

Ananas Sokağı PDF

New York’un en prestijli ve zengin ailelerinden birinin hikâyesi ile Jenny Jackson zenginlik, aşk, sadakat ve aile değerlerinin çatıştığı enteresan ve bir o kadar da büyüleyici bir dünya sunuyor. Manhattan’ın ihtişamlı yaşamında, her şeyin parıltılı göründüğü bu ailede, aslında herkesin sakladığı sırlar, kimlik arayışları ve kişisel çatışmalar var. Stockton ailesinin görkemli evinde, zenginlik ve sosyal baskılar arasında sıkışan üç kadının, kendilerini yeniden keşfetme yolculuğunda ailenin en ufak kızı Georgiana aşkı ararken, evin gelini Sasha, dışlanmışlık hissiyle mücadele eder. En büyük kardeş Darley ise kendi yaşamını, kariyerini ve ailesini dengelemeye çalışırken annesinin ve toplumun beklentileriyle yüz yüze kalır.
 
Ananas Sokağı’nda zenginlik ve statü, gerçek mutluluğun önüne mi geçiyor? İnsanlar, kim olduklarını bulabilmek için hangi fedakarlıkları yapar? Bu soruların yanıtlarını bulmak için Jackson’ın dünyasına dalın. Hem sıcacık aile bağlarını hem de bireysel özgürlük arayışlarını ele alan Ananas Sokağı, lüks hayatların perde arkasında yaşanan duygusal karmaşaları ve derin aile ilişkilerini keşfetmek isteyenler için sarsıcı bir hikâye sunuyor

Ananas Sokağı Özeti

Ananas Sokağı Pdf Oku

Ananas Sokağı Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu