Kişisel Gelişim

Motivasyon ve Duyguyu Anlamak PDF indir

Motivasyon ve Duyguyu Anlamak PDF Oku indir, Motivasyon ve Duyguyu Anlamak kitabı 9786254067471 sayfadan oluşmakta ve Karton Kapak boyutundadır. Motivasyon ve Duyguyu Anlamak kitabının kapağı ise TÜRKÇE özelliğine sahiptir. 31.12.2020 dilinde yazılmış olan Motivasyon ve Duyguyu Anlamak kitabını Kolektif numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Motivasyon ve Duyguyu Anlamak kitabını PDF indir.

Motivasyon ve Duyguyu Anlamak PDF

Davranış oluşumunda motivasyon süreçlerini ve duyguları anlamayı amacında olan bu kitap, insan davranışının temellerine ilgi duyan, Psikoloji başta olmak üzere sosyal bilimler alanında çalışan profesyonellerin gerek akademide ders kitabı olarak gerekse alanda bir rehber olarak kullanabileceği niteliktedir.

“Davranış nasıl meydana gelir?”, “İnsanlar ne ister?”, “Motivasyon ve duygunun altında yatan dinamikler nelerdir?” gibi soruları teorik bakış açılarıyla ele alan Johnmarshall Reeve’in yazarı olduğu bu kitap, dört bölümden buluşmaktedir. Birinci bölümde; fizyolojik, psikolojik ve sosyal “ihtiyaçlar”ın, davranışın oluşum sürecindeki rolü ele alınmaktadır. İkinci kısım, “Bilişler” başlığı altında, motivasyonun bilişsel süreçlerine odaklanmaktadır. “Duygular” başlığı altındaki üçüncü kısım, duygu-davranış ilişkisinde biyolojik, bilişsel ve sosyal perspektiflerden yola çıkarak güdülenmede duyguların rolünü anlamaya çalışmaktadır. “Uygulamaya yönelik İçerikler” başlıklı dördüncü bölümde ise, kitabın bütününde aktarılan yaklaşımların, eklektik bir bakış açısıyla, alan uygulamalarındaki karşılığı ele alınmaktadır.

Her bölüm içinde bulunan tartışma alanlarıyla zenginleştirilen kitapta, alana dair güncel görüşlere de yer verilmektedir. Dolayısıyla bu kitap hem öğrencilere hem de eğitim, sağlık, işletme gibi farklı disiplinlerde çalışan uzman kişiler için yararlı bir kaynak niteliğindedir.

Motivasyon ve Duyguyu Anlamak Özeti

Motivasyon ve Duyguyu Anlamak Pdf Oku

Motivasyon ve Duyguyu Anlamak Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu