Kişisel Gelişim

İleri Yaşam Taktikleri PDF indir

İleri Yaşam Taktikleri PDF Oku indir, İleri Yaşam Taktikleri kitabı 9786057343710 sayfadan oluşmakta ve Karton Kapak boyutundadır. İleri Yaşam Taktikleri kitabının kapağı ise TÜRKÇE özelliğine sahiptir. 04.10.2022 dilinde yazılmış olan İleri Yaşam Taktikleri kitabını Esin Akşar numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. İleri Yaşam Taktikleri kitabını PDF indir.

İleri Yaşam Taktikleri PDF

Hayatınızı Değiştirecek 750 Bilimsel Taktik
Yüzlerce çoksatar kitap okumuş gibi…
 
Bir yazılım şirketinin sahipliğini ve yöneticiliğini yapan Ayesha S. Ratnayake uzun yolculuklarından nefret ediyordu, ta ki bir kitap düşüncesi aklına düşene kadar. Yolculuklarında mutluluk, sağlık, üretkenlik ve başarı konularında yüzlerce kitap okuyor ve dinliyordu. Binlerce sayfa okuyup birkaç tetikleyici anafikir almaktan yorulmuştu. Neden daha iyi bir yaşam için bu kadar çok kitap yerine bir kitap okunmasındı ki. Böylelikle elinizde tuttuğunuz metin, yüzlerce kitabın damıtılmış bir versiyonu olarak ortaya çıkmış oldu.
İleri Yaşam Taktikleri‘nde son araştırmalarla ispatlanmış, zamanla test edilmiş, sağlıktan paraya, önderlikten aşka, yaşamın 17 alanında 750’den fazla mühim bilimsel gerçeği bulacaksınız. Çünkü zamanımız kıymetli, çünkü gerçek ve rafine bilgiye basit bir şekilde erişmemiz gerekiyor.
 
Hayatınızı iyileştirmek için başka kitaba gereksiniminiz olmayacak.

İleri Yaşam Taktikleri Özeti

İleri Yaşam Taktikleri Pdf Oku

İleri Yaşam Taktikleri Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu