PDF Kitap

Uzaktaki Yakın Yakındaki Uzak PDF Oku indir

Uzaktaki Yakın Yakındaki Uzak PDF oku indir, Cem Boyner tarafından kaleme alınan Uzaktaki Yakın Yakındaki Uzak kitabı, 9789750027505 sayfadan bir araya gelmiştir. Türkçe değeri ile basılan Uzaktaki Yakın Yakındaki Uzak kitabı ebatında olup, Cem Boyner tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Uzaktaki Yakın Yakındaki Uzak pdf oku, Uzaktaki Yakın Yakındaki Uzak PDF yandex, Uzaktaki Yakın Yakındaki Uzak PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Uzaktaki Yakın Yakındaki Uzak PDF Oku

Cem Boyner’in Objektifinden “İfadeler”

Cem Boyner 6 yıllık çalışmalarının ürünü olan fotoğrafları içinden bir araya getirdiklerini, aynı adlı sergiyle birlikte 2 ayrı kitapta topladı. “Yakındaki Uzak”/ “Uzaktaki Yakın” kitaplarında bulunan fotoğrafların ortak noktası, beden ve bakışların oluşturduğu “ifadeler”.

Kitapların satışından elde edilecek gelirin bir bölümü, Dokuz Eylül Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültelerinin Fotoğraf Bölümlerine, teknik donanımlarının zenginleştirilmesi maksadıyla bağışlanacak.

Cem Boyner’in 2. kişisel fotoğraf sergisi, 23 Eylül – 12 Ekim 2005 tarihleri içinde, Tarih Vakfı Darphane-i Amire binasında gerçekleştirildi.

Lise senelerından bu yana amatör olarak fotoğrafçılıkla ilgilenen Cem Boyner, ilk kişisel sergisi “Sualtı”nı 1999 senesinde açmıştı.

Dili: Türkçe
Yayınevi: Cem Boyner

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu