Kişisel Gelişim

Gizemi Yaşamak Zen Üzerine Hikayeler PDF indir

Gizemi Yaşamak Zen Üzerine Hikayeler PDF Oku indir, Gizemi Yaşamak Zen Üzerine Hikayeler kitabı No Water sayfadan oluşmakta ve 296 boyutundadır. Gizemi Yaşamak Zen Üzerine Hikayeler kitabının kapağı ise 9786050206838 özelliğine sahiptir. 07.12.2018 dilinde yazılmış olan Gizemi Yaşamak Zen Üzerine Hikayeler kitabını Funda Sezer numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Gizemi Yaşamak Zen Üzerine Hikayeler kitabını PDF indir.

Gizemi Yaşamak Zen Üzerine Hikayeler PDF

Hayat bir problem değildir. Onu çözmeye çalışırsanız elinizden kayıp gider. Kapı açıktır, o hiçbir zaman kilitli değildi. Eğer kapı kilitli olsaydı, o zaman bilim insanları çözümü bulurlardı. Eğer kapı kilitli olsaydı, o zaman filozoflar onu açacak bir sistem bulabilirlerdi. Ama kapı kilitli değil, bu yüzden de kapıdan inanç geçebilir, herhangi bir çözümü, herhangi bir hazır cevabı olmadan. Kapıyı itin açılsın ve dışarı çıkın.
Hayat çözülmesi gereken bir bilmece değil, yaşanması gereken bir gizemdir. Çok yoğun bir gizem de değildir aslında, bu yüzden güven duyun ve bu sırrın içine girin.
 
“Osho, 20. yüzyılın 1000 ilahından biri…”
The Sunday Times

Gizemi Yaşamak Zen Üzerine Hikayeler Özeti

Gizemi Yaşamak Zen Üzerine Hikayeler Pdf Oku

Gizemi Yaşamak Zen Üzerine Hikayeler Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu