Kişisel Gelişim

Bir Bardak Farkındalık PDF indir

Bir Bardak Farkındalık PDF Oku indir, Bir Bardak Farkındalık kitabı A Cup of Tea-365 Letters by Osho sayfadan oluşmakta ve 272 boyutundadır. Bir Bardak Farkındalık kitabının kapağı ise 9786057216502 özelliğine sahiptir. 02.01.2023 dilinde yazılmış olan Bir Bardak Farkındalık kitabını Nilbert Anar Yılmaz numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Bir Bardak Farkındalık kitabını PDF indir.

Bir Bardak Farkındalık PDF

Yaşam tamir edilip tamamlanacak bir şey değildir, yaşam yaşamaktır; bilinenin kıyılarından bilinmeyenin kıyılarına doğru, her zaman bilinmeyene doğru akan bir nehre benzeyen süreçtir.
Yaşamak İnanmaktır, Osho’nun Hindistan seyahati sırasında öğrencilerine ve dostlarına yazmış olduğu 365 özel mektubundan oluşuyor. Bu mektuplarda genelde yalnızlık, meditasyon, sevgi ve hassasiyet konuları üzerine yoğunlaşan Osho, bunun yanı sıra bireylerin hayatlarını güvence altına almak için harcadıkları gereksiz çabaveya değiniyor.
Mutluluğu sözcüklere dökmekte enteresan bir kabiliyeti olan Osho, bu mektupları her ne kadar dostlarına ve öğrencilerine yazmış olsa da aslında hepimize sesleniyor.
Her mektubun tadını çıkarın, gözlerinizi kapatın ve düşünün, hepsiyla mutluluk içinde olduğunuzu hissedeceksiniz.

Bir Bardak Farkındalık Özeti

Bir Bardak Farkındalık Pdf Oku

Bir Bardak Farkındalık Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu