Edebiyat

Akşamın Sesleri PDF indir

Akşamın Sesleri PDF Oku indir, Akşamın Sesleri kitabı 9789750764486 sayfadan oluşmakta ve Karton Kapak boyutundadır. Akşamın Sesleri kitabının kapağı ise TÜRKÇE özelliğine sahiptir. 22.10.2024 dilinde yazılmış olan Akşamın Sesleri kitabını Şemsa Gezgin numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Akşamın Sesleri kitabını PDF indir.

Akşamın Sesleri PDF

“Neden her şeyi mahvettik?”
 
İkinci Dünya Savaşı sonrası, 1940’lar. Hayalî ufak bir İtalyan kasabası faşizmin pençesinden kurtulmaya çalışmaktadır. Burada doğup büyüyen 27 yaşındaki Elsa, savaş ve savaş sonrası kentleşme zamanındaki bu kasabanın trajedilerini, komşuluklarını ve akrabalıklarını, aşklarını ve söylentilerını, yıkılan hayallerini ve mutluluğu bulma mücadelelerini anlatırken geçmişin yüklerinden arınmış bir gelecek düşler. Lakin söz konusu geçmişin ağır yükleri ve enkazıyla yeni ufuklara yol almak hiç kolay olmayacaktır.
 
Ginzburg’un en iyi romanlarından biri kabul gören Akşamın Sesleri, faşizm ve savaşın ağırlığıyla parçalanmış İtalyan toplumunun soyut bir portresini çizerken ilk aşk ve kaybedilen şanslar üzerine derin bir hikâye ortaya koyuyor.
 
“Akşamın Sesleri düşüncelerini gömmeye, birbirlerini yalnızca jestler ve sözler aracılığıyla tanımlamaya çalışan, nihayetinde de kendilerini bir absürtlük ve acı mengenesinde bulan bireylerin hikâyesidir.”
Italo Calvino
 
“Ginzburg bazı zamanlarda doğrudan siyasete –özellikle de faşizme– değiniyor ama faşizmin gölgesi tıpkı karakterlerin üzerinde olduğu gibi, kitabın üzerinde de asılı duruyor.”
Kirkus Reviews
 
#italyanedebiyatı #savaş #taşra #burjuvazi #aile #aşk #mutluluk #hüzün

Akşamın Sesleri Özeti

Akşamın Sesleri Pdf Oku

Akşamın Sesleri Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu