Edebiyat

Büyük Büyükanne Webster PDF indir

Büyük Büyükanne Webster PDF Oku indir, Büyük Büyükanne Webster kitabı 9789750764417 sayfadan oluşmakta ve Karton Kapak boyutundadır. Büyük Büyükanne Webster kitabının kapağı ise TÜRKÇE özelliğine sahiptir. 22.10.2024 dilinde yazılmış olan Büyük Büyükanne Webster kitabını Gökçe Yavaş numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Büyük Büyükanne Webster kitabını PDF indir.

Büyük Büyükanne Webster PDF

Büyük Büyükanne Webster her zaman bir savaşçı olduğunu iddia ederdi, fakat gözüpek bir savaşçı olsa da saat gece yarısını vurunca gücü tükenirdi. Görev bildiklerinden fazlasını yerine getirecek bir kadın değildi.
 
Büyük Büyükanne Webster, Brighton’ın eteklerindeki gotik bir malikânede içedönük yaşayan, katı ve soğuk bir kadındır. 14 yaşındaki torunu, Londra’da geçirdiği ufak bir operasyonun ardından iyileşme süreci için birkaç aylığına onun yanına gönderilir. Perdeleri sürekli olarak çekili, şömineleri hazır olduğu halde hiç yanmayan, soğuk ve nemli bu devasa malikânede kendini yapayalnız bulan isimsiz torun –eleştirmenlerin büyük bir çoğunluğuna göre Blackwood’un ta kendisi– ailesinin geçmişindeki sırları bir bir ortaya dökerken elli yıllık İngiliz tarihini de es geçmez.
 
Harap olmuş hayatlardan bir araya gelen bir manzaraya demirden bir özsaygıyla hükmeden Büyük Büyükanne Webster’ın yaşamı hem ürkütücü bir peri masalı hem de büyük bir malikânenin perde arkasındaki gotik çılgınlığı gözler önüne seren bir aile portresi.
 
“Yanıltıcı bir biçimde kısa ve öz olmasına rağmen, en az dört dönemin –Victoria, Edward, savaş öncesi ve sonrası– ruhunu ses getiren bir anlatımla görülmektediran bir kitap… Eşsiz bir edebî deneyim.”
Philip Larkin
 
#ingilizedebiyatı #tarih #aristokrasi #çöküş #delilik #aile #yalnızlık

Büyük Büyükanne Webster Özeti

Büyük Büyükanne Webster Pdf Oku

Büyük Büyükanne Webster Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu