Edebiyat

Kıyamet Sonrası Olağan Bir Gün PDF indir

Kıyamet Sonrası Olağan Bir Gün PDF Oku indir, Kıyamet Sonrası Olağan Bir Gün kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Kıyamet Sonrası Olağan Bir Gün kitabının kapağı ise 128 özelliğine sahiptir. 9789750764493 dilinde yazılmış olan Kıyamet Sonrası Olağan Bir Gün kitabını 22.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Kıyamet Sonrası Olağan Bir Gün kitabını PDF indir.

Kıyamet Sonrası Olağan Bir Gün PDF

Geleceğin yok olmasıymış kıyamet, bunu anladığım anda geçmişin de yok olduğunu fark ettim. Ne de olsa gelecek geçmişin intikamını alırken onu ayakta tutar. Oysa şimdi zaman akmıyor. Gelecek yok. Düşmanını kaybeden geçmiş de kendiliğinden solup gidiyor.
 
Zamanın durduğu, hep aynı günde, belki de hep aynı gecede devam eden hayat. Kıyamet sonrası o günde anıların belirsizleştiği, yaşamla ölümün birbirine geçtiği, eşyanın anlamsızlaştığı bir dünya. Umudun belki de yalnızca zeytin ağacının dalında, zeytin yaprağını çiğneyen bir kadının göbek kordonunda gizlendiği bulutsu bir evren.
 
Türler arasında salınan Kıyamet Sonrası Olağan Bir Gün’de Murat Gülsoy, geçmiş, şimdi ve geleceği insanla insan dışının belirsiz çizgisinde dolaşarak ince ince işliyor.
 
#kıyamet #zamansız #bellek #dönüşüm #insandışı

Kıyamet Sonrası Olağan Bir Gün Özeti

Kıyamet Sonrası Olağan Bir Gün Pdf Oku

Kıyamet Sonrası Olağan Bir Gün Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu