PDF Kitap

İçimizdeki Çocuk – Yaşamımıza Yön Veren Güçlü Varlık PDF Oku indir

İçimizdeki Çocuk – Yaşamımıza Yön Veren Güçlü Varlık PDF oku indir, Doğan Cüceloğlu tarafından kaleme alınan İçimizdeki Çocuk – Yaşamımıza Yön Veren Güçlü Varlık kitabı, 304 sayfadan bir araya gelmiştir. 2. Hamur değeri ile basılan İçimizdeki Çocuk – Yaşamımıza Yön Veren Güçlü Varlık kitabı 13,5 x 21 ebatında olup, 2024 Kronik Kitap tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda İçimizdeki Çocuk – Yaşamımıza Yön Veren Güçlü Varlık pdf oku, İçimizdeki Çocuk – Yaşamımıza Yön Veren Güçlü Varlık PDF yandex, İçimizdeki Çocuk – Yaşamımıza Yön Veren Güçlü Varlık PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

İçimizdeki Çocuk – Yaşamımıza Yön Veren Güçlü Varlık PDF Oku

Hepimizin içinde bir çocuk mevcuttur: Kimseyi etkilemeyi düşünmeden içimizden geldiği gibi davrandığımızda kendini gösterir; heyecan yaşamımızın kaynağını oluşturur; özgür, duygusal, coşkulu, saf ve hayal dolu yanımızdır.

İçimizdeki Çocuk her zaman sağlıklı bir ortam içinde gelişmez. Aile, okul, genel kültür ortamı çoğu kere çocuğun sağlıklı gelişmesini önüne geçer.

İçimizdeki Çocuk kitabı; İç Çocuk ve İç Anne-Baba ilişkisinin nasıl oluştuğunu, türlerini ve günlük yaşamımızda duygu, düşünce ve davranışlarımıza nasıl yansıdığını inceliyor. Kitapta; çevresine uyumu elinden gelen en iyi biçimde yaparak sizi bugünlere getiren, içinizde bırakıldığı yerde unutulmuş duran iç çocuğa “merhaba” diyebilmeniz için alıştırmalar paylaşılıyor.

Şimdi sıra sizde: İçinizdeki Çocuğa ulaşıp onunla sağlıklı bir ilişki kurabilirsiniz.

Vereceğiniz emeğe ve zamana değer.Çünkü İçimizdekiÇocuk sağlıklı olmadan biz yetişkinlerin sağlıklı ve doyumlu bir yaşam gerçekleştirmesi olanaksızdır.

İç dünyanıza denge, ahenk ve huzur getirmek sizin için manalıysa bu kitap sizin için…

 

“Ülkemde doğan her bir çocuğun çocukluğunu doya doya yaşamasına ve olabileceği en iyi insan olmasına yardımcı olmak istiyorum,” diyerek senelerını bu ülkenin yediden yetmiş yediye tüm bireylerinın manalı ve coşkulu bir yaşam inşa etmeleri için hizmete adayan kıymetli psikolog yazar Doğan Cüceloğlu, seneler geçse de güncelliğini yitirmeyen bu kült eseriyle hayatlarımıza dokunmaya devam ediyor.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu