PDF Kitap

Hepimiz Gökyüzü Olmak İstedik 4 – Efsaneler ve Lanetler PDF Oku indir

Hepimiz Gökyüzü Olmak İstedik 4 – Efsaneler ve Lanetler PDF oku indir, N. G. Kabal tarafından kaleme alınan Hepimiz Gökyüzü Olmak İstedik 4 – Efsaneler ve Lanetler kitabı, 736 sayfadan bir araya gelmiştir. 2. Hamur değeri ile basılan Hepimiz Gökyüzü Olmak İstedik 4 – Efsaneler ve Lanetler kitabı 13,7 x 21 ebatında olup, 2024 DEX tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Hepimiz Gökyüzü Olmak İstedik 4 – Efsaneler ve Lanetler pdf oku, Hepimiz Gökyüzü Olmak İstedik 4 – Efsaneler ve Lanetler PDF yandex, Hepimiz Gökyüzü Olmak İstedik 4 – Efsaneler ve Lanetler PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Hepimiz Gökyüzü Olmak İstedik 4 – Efsaneler ve Lanetler PDF Oku

Hazinesi ol okyanusun!

 

Tanrıçalar, düelloları hepsinin sonunu getirecek bir oyuna çevirdiğinde, kılıçların bunun yanında aklın ve iradenin çarpıştığı bir ölüm dansı başlar.

 

Sınırların ötesinden gelenler, lordları ve vârisleri yerinden etmek için kan dökmeye hazır.

 

Su Krallığı kayıp uygarlığı ve tahtını geri istiyor. Nova kapıyı açmak istiyorsa zor bir seçim yapmalı. Ateş Krallığı harlanırken Hava Krallığı’ndan gelen beklenmedik haber mücadelenin seyrini değiştirir. İsyan etmek için an kollayan Toprak Krallığı boyun eğmemekte kararlı.

 

Arenada, suların altında, aklında ve kalbinde herkesi kurtarmaya çalışan Nova, ilk ve son savaşı için tüm gücünü kullanmak ve kim olduğunu kabul etmek zorunda.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu