Akademik

Hemşirelik Alanında Akademik Çalışmalar PDF indir

Hemşirelik Alanında Akademik Çalışmalar PDF Oku indir, Hemşirelik Alanında Akademik Çalışmalar kitabı 9786256627437 sayfadan oluşmakta ve Karton Kapak boyutundadır. Hemşirelik Alanında Akademik Çalışmalar kitabının kapağı ise TÜRKÇE özelliğine sahiptir. 22.10.2024 dilinde yazılmış olan Hemşirelik Alanında Akademik Çalışmalar kitabını Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Sarman numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Hemşirelik Alanında Akademik Çalışmalar kitabını PDF indir.

Hemşirelik Alanında Akademik Çalışmalar PDF

Hemşirelik, insan vücuduna dokunan, onu olabilecek en üst düzeyde rahatlatmayı amacında olan çok yönlü bir meslektir. Bu kitapta hemşirelik mesleğine ve çalışma alanlarına ışık tutan güncel konuları ele alarak, sağlık profesyonellerine rehber olma amacını taşıyoruz.
Kitabımızda “Bir Hemşirelik Teorisi Yolculuğu: Margaret A. Newman; İnsan Bilincini Genişleten Sağlık Teorisi”, “Adölesanlarda Dijital Oyun Bağımlılığı ve Teknolojinin Bilinçli Kullanımı”, “Yaşlılarda Sarkopeni ve Hemşirelik Bakımı”, “Menopozda Cinsel Yaşamı Etkileyen Faktörler”, “Menopozal Dönemde Görülen Semptomlar ve Sağlık Sorunları” başlıklı bölümler yer almakta olup, konularla alakalı güncel bilgiler ışığında ayrıntılı bilgiler verilmiştir.
Bu kitap, farklı yaş gruplarına yönelik bakım stratejilerini inceleyen bölümleriyle, hemşirelik alanında mühim bir kaynak olmayı amaçlamakta ve başta hemşireler olmak üzere sağlık profesyonellerinin mesleki gelişimlerine katkıda bulunmayı hedeflemektedir. Sağlık profesyonelleri için rehber bir kitap olarak, alana katkı sunulması amaçlanmaktadır.

Hemşirelik Alanında Akademik Çalışmalar Özeti

Hemşirelik Alanında Akademik Çalışmalar Pdf Oku

Hemşirelik Alanında Akademik Çalışmalar Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu