PDF Kitap

Belirsizlik Sarmalı – Sürekli Değişen Dünyada Nasıl Güçlü Kalırız? PDF Oku indir

Belirsizlik Sarmalı – Sürekli Değişen Dünyada Nasıl Güçlü Kalırız? PDF oku indir, Toni Lindsay tarafından kaleme alınan Belirsizlik Sarmalı – Sürekli Değişen Dünyada Nasıl Güçlü Kalırız? kitabı, 2. Hamur sayfadan bir araya gelmiştir. Serenad değeri ile basılan Belirsizlik Sarmalı – Sürekli Değişen Dünyada Nasıl Güçlü Kalırız? kitabı 336 ebatında olup, 2024 Yeşim Öksüzoğlu tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Belirsizlik Sarmalı – Sürekli Değişen Dünyada Nasıl Güçlü Kalırız? pdf oku, Belirsizlik Sarmalı – Sürekli Değişen Dünyada Nasıl Güçlü Kalırız? PDF yandex, Belirsizlik Sarmalı – Sürekli Değişen Dünyada Nasıl Güçlü Kalırız? PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Belirsizlik Sarmalı – Sürekli Değişen Dünyada Nasıl Güçlü Kalırız? PDF Oku

Sürekli Değişen Dünyada Nasıl Güçlü Kalırız?

 

Yaşamın her anı bizim için beklenmeyen sürprizlerle dolu. Bu beklenmeyen sürprizleri uyumsuz parçalar olarak gördüğümüzdeyse endişelı, stresli, öfkeli ve bunalmış hissetmememiz imkânsız.

 

Hayat yalnızca almakla alakalı değil, yaşama katılmakla ve ona bir şeyler sunmakla da alakalıdir. Zorluklarla dolu günlerde kurban psikolojisine bürünmek gücümüzü bizden çalar, bu da bizi aktif bir yaşamdan uzaklaştırır.

 

Belirsizlik Sarmalı, kaçınılmaz belirsizliklerle uyum içinde yaşamak için bize eşlik ediyor. ACT (Kabul ve Kararlılık Terapisi) gibi araçlar ve gerçek vakalarla tükenmişlikten korunmanın, duygusal istikrar sağlamanın, bilişsel esneklik kazanmanın, özşefkatle dayanıklılık geliştirmenin ve iyi hissetmenin yollarını öğretiyor.

 

 

“Kesinlik özlemi için programlıyız, fakat gerçek şu ki sürekli olarak belirsiz zamanlarda yaşıyoruz, kimse köşe başında ne bulunacağını bilmiyor. Dr. Toni Lindsay bize belirsizliği nasıl daha iyi yönetebileceğimizi ve içimizdeki kontrol manyağının rolünü anlatıyor.”   Sarah McDonald

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu