Psikoloji

Seks Psikolojisi (Cinsellik Psikolojisi) Cilt 2 PDF indir

Seks Psikolojisi (Cinsellik Psikolojisi) Cilt 2 PDF Oku indir, Seks Psikolojisi (Cinsellik Psikolojisi) Cilt 2 kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Seks Psikolojisi (Cinsellik Psikolojisi) Cilt 2 kitabının kapağı ise 512 özelliğine sahiptir. 9786253745868 dilinde yazılmış olan Seks Psikolojisi (Cinsellik Psikolojisi) Cilt 2 kitabını 22.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Seks Psikolojisi (Cinsellik Psikolojisi) Cilt 2 kitabını PDF indir.

Seks Psikolojisi (Cinsellik Psikolojisi) Cilt 2 PDF

Havelock Ellis’in ikinci cildi, cinsel yönelimin çeşitliliği üzerine kapsamlı ve öncü bir çalışma sunar. Cinsellik kavramını tüm yönleriyle ele alarak, bu konunun hem bilimsel hem de insani boyutlarını aydınlatır. Ellis, bu çalışmasında, eşcinsellik üzerine yürütülen tartışmalara tarihsel ve bilimsel bir perspektif kazandırırken, sosyal ön yargılar ve tarihsel algıların köklerine ışık tutar. Ellis, eşcinsellik üzerine yapılan çalışmaların son on dört yıldaki bi hayli hızlı gelişimini göz önünde bulundurarak, eserin ikinci cildini yazmıştır.
 Kitaba eklenen yeni gelişmeler ve kaldırılan eski metinler, konunun daha da derinlemesine bilinmesina olanak tanır. Bilimsel doğruluk ve derin insani anlayışla harmanlanan bu eser, eşcinselliğin toplumdaki yerini ve bu konunun bilim dünyasında nasıl ele alınması gerektiğini sorgular. Türkçe’ye ilk kez bu eser, yabancı ülkelerde en fazla satanlar listesine girmiştir.

Seks Psikolojisi (Cinsellik Psikolojisi) Cilt 2 Özeti

Seks Psikolojisi (Cinsellik Psikolojisi) Cilt 2 Pdf Oku

Seks Psikolojisi (Cinsellik Psikolojisi) Cilt 2 Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu