Edebiyat

Ufkun Ötesinde Zarin ile Jivan PDF indir

Ufkun Ötesinde Zarin ile Jivan PDF Oku indir, Ufkun Ötesinde Zarin ile Jivan kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Ufkun Ötesinde Zarin ile Jivan kitabının kapağı ise 144 özelliğine sahiptir. 9786257557443 dilinde yazılmış olan Ufkun Ötesinde Zarin ile Jivan kitabını 22.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Ufkun Ötesinde Zarin ile Jivan kitabını PDF indir.

Ufkun Ötesinde Zarin ile Jivan PDF

Sınırlar ötesinde Mezopotamya’da dünyaya geldi bu öykü. Düşle gerçeğin iç içe olduğu bir dağın eteğinde başlayan bu sevda yolculuğunda büyülü şehir Mardin’e düşecek yolumuz.
 
Onlara karşı duran bir dünya çapında iki sevgilinin yaşadıklarını gerçek üstü olaylar ve varlıklar anlatacak.
 
Güzellik Hak’tan armağandir ama güçsüzsen, ezilenlerdensen işte o zaman lanet olur. Avcılar bu nadide kuşun ardına düşer, savunmasız güzelliğe pusu kurar.
 
Zarin ve Jivan’ın öyküsü sonunda masal oldu, efsane oldu. “Zarin gibi” deyişi güzelliğin, “Jivan gibi “deyişi aşkın, aşıklığın simgesi oldu.
 
Dünya kurulalı beri kıyamete kalan bu öyküler her zamanda her mekanda yeniden yaşandı ve yaşanacak. Değişen yalnızca isimler ve mekanlar …
 
Kim bilir belki koyu bir gecede gizli dünya bizi de ziyaret eder. Nahtore Çiya’nın atının nal seslerini veya bir bağlamanın dağlardan yansıyan çağrısını dikazz. Şahane beyaz kısrak Almas kalkmamak üzere düştüğü yerden doğrulup şaha kalkar, Zarin seneler sonra ilk kez sevda türküsünü söyler.

Nilgün Serimoğlu

Ufkun Ötesinde Zarin ile Jivan Özeti

Ufkun Ötesinde Zarin ile Jivan Pdf Oku

Ufkun Ötesinde Zarin ile Jivan Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu