Edebiyat

Soytarı Çiçekleri PDF Oku indir

Soytarı Çiçekleri PDF oku indir, Osamu Dazai tarafından kaleme alınan Soytarı Çiçekleri kitabı, 2. Hamur sayfadan bir araya gelmiştir. Olvido değeri ile basılan Soytarı Çiçekleri kitabı 65 ebatında olup, 2024 Kuzey Baykal tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Soytarı Çiçekleri pdf oku, Soytarı Çiçekleri PDF yandex, Soytarı Çiçekleri PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Soytarı Çiçekleri PDF Oku

Yozo Ooba intihar teşebbüsünde bulunur ama balıkçılar kurtarır. Ardından Yeşil Çam Köşkü adlı bakımevine yatırılır. Orada bir hemşireyle tanışır. Bir arkadaşı ve akrabaları ziyaretine gelir. Bakımevinde dört gün geçirir. Hepsi bu kadar. Soytarı Çiçekleri, görünürde son derece yalın bir üslupla bunları anlatıyormuş yapar. Lakin Osamu Dazai, yer yer araya girerek bizi yaratım sürecinin sancılı yanlarına, bir yazarın kırılganlıklarına tanık eder; hem eserin hem de eserin kontrolünü her an kaybetmek üzere olan yazarın hikâyesini okuruz. Dazai külliyatında kendine özgü bir yere sahip olan Soytarı Çiçekleri  Kuzey Baykal’ın Japonca aslından çevirisiyle…

 

“Dazai çözümsüz bir denklemin çözümüne ulaşmak isteğiyle, bir ayağı çukurda olan bir adamın temposuyla eserlerini yazmıştı.”

– Patti Smith

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu