Çocuk

Hitit Prensesi Arinna PDF indir

Hitit Prensesi Arinna PDF Oku indir, Hitit Prensesi Arinna kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Hitit Prensesi Arinna kitabının kapağı ise 176 özelliğine sahiptir. 9786052859612 dilinde yazılmış olan Hitit Prensesi Arinna kitabını 22.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Hitit Prensesi Arinna kitabını PDF indir.

Hitit Prensesi Arinna PDF

3500 yıl öncesinden gelen bir konuğumuz var…
Usta yazar Feyza Hepçilingirler’in imzasını taşıyan Hitit Prensesi Arinna, asırlar boyunca birden fazla mühim medeniyete ev sahipliği yapmış güzel Anadolu’muzun geçmişini bugünle buluşturan, zamanlar arası bir serüven.
 
Yüzsenelerdır dünyamızın keşiflerle ve icatlarla katettiği mesafeyi tarihin derinliklerinden kazara günümüze ”ışınlanan” bir prensesin gözünden anlatan roman, çağdaş uygarlık yolunda bireylerin kendilerini nasıl bir kapana kıstırdıkları üzerine düşündürüyor.  
 
Yaşadığımız toprakların ilk imparatorluğu olarak anılan Hititler’i siyasal, toplumsal ve sanatsal açıdan tanımamızı sağlayan kitap bunun yanı sıra, kültürel mirasın muhafaza edilmesi ve aktarılması hususunda çocukları bilinçlendirmeyi de ihmal etmiyor.
”Rüya mısın, gerçek mi? Kimsin sen?”
Elvan, kendi yatağında uyurken gördüğü Arinna’ya işte tam da bunu sormuştu. 
Etrafa şaşkın gözlerle bakan bu kızın yabancı bir ülkeden geldiği aşikârdı. Acaba ne zaman ve nasıl evlerine girmişti? Yoksa biri mi bırakmıştı? Çevresindeki her şeye hayret ediyordu Arinna. Elektriği âdeta yeni baştan keşfediyor, suyun musluktan akışını büyülenerek seyrediyordu. Tuhaf makineler, hayvanların çekmediği arabalar, art arda binen evler… Sanki uzak diyarlardan değil de başka bir zaman diliminden gelmiş gibiydi. Gerçi hiçbir haritada bulunmayan ”Neşa” adlı bir ülkede yaşadığını iddia ediyordu Arinna ama… yoksa uzaylı mıydı? Peki Türkçe konuşmasına ne demeli?

 
Feyza Hepçilingirler, hatalı bir zaman yolculuğu ardından hemen hemen 3500 yıl öncesinden günümüze gelen bir kız çocuğunun çağımıza uyum sağlama sürecini ele aldığı bu romanıyla insanlığın halen bozulmamış, kirlenmemiş biricik örneğiyle tanıştırıyor okurları. 
 
Dünyanın neresinde olursanız olun, hangi zamanda yaşarsanız yaşayın sevgiyle tüm zorlukların üstesinden gelinebileceğini hatırlatan Hitit Prensesi Arinna, herkesi daha yaşanabilir bir dünya için el ele vermeye çağırıyor. 
 

Hitit Prensesi Arinna Özeti

Hitit Prensesi Arinna Pdf Oku

Hitit Prensesi Arinna Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu