Eğitim

A’dan Z’ye Hastalıkların Travmaları PDF Oku indir

A’dan Z’ye Hastalıkların Travmaları PDF oku indir, Bülent Demircioğlu tarafından kaleme alınan A’dan Z’ye Hastalıkların Travmaları kitabı, 328 sayfadan bir araya gelmiştir. 2. Hamur değeri ile basılan A’dan Z’ye Hastalıkların Travmaları kitabı 13,5 x 21 ebatında olup, 2024 Destek Yayınları tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda A’dan Z’ye Hastalıkların Travmaları pdf oku, A’dan Z’ye Hastalıkların Travmaları PDF yandex, A’dan Z’ye Hastalıkların Travmaları PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

A’dan Z’ye Hastalıkların Travmaları PDF Oku

Ezber bozucu, ilham verici bilgilere hoş geldiniz.

 

Bu çalışma, ReSetting sisteminin senelerca tuttuğu “hastalık-travma” ilişkilerinin istatistiklerinden derlendi. 1978-79 senelerında Dr. Ryke Geerd Hamer’ın insanlığın hizmetine sunduğu bilgileri senelerdır yaptığım eğitim ve canlı yayın uygulamalarında tercih ederek daha uygulanabilir hale getirdim. Bütün eğitimlerde ve canlı yayınlarda gelen iyileşmelerin nedenlerini sıra sıra not aldım.

Şu an elinizde tuttuğunuz bu kitap bu konuyla alakalı yazılmış en geniş travma arama motorudur. Hastalıkların travmalardan kaynaklı olduğu bilgisi yeni değil fakat hangi hastalığın hangi travmayla alakalı olduğunu bilmekten daha mühimsi bunları deneyimlemek.  Yıllarca verdiğim eğitimler ve bire bir canlı yayın seanslarında hemen hemen bu kitaptaki bütün hastalıkların travmalarına şahit oldum ve büyük miktarda sonuçlar aldım.

On binlerce iyileşme vakası bu hususta bana ışık oldu ve şimdi bunu uygulamanız için beğenilerinize sunuyorum.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu