Edebiyat

Dağ Diyarı Sürgünleri PDF Oku indir

Dağ Diyarı Sürgünleri PDF oku indir, Mehmet Çimen tarafından kaleme alınan Dağ Diyarı Sürgünleri kitabı, 344 sayfadan bir araya gelmiştir. 2. Hamur değeri ile basılan Dağ Diyarı Sürgünleri kitabı 13,5 x 21 ebatında olup, 2024 Nemesis Kitap tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Dağ Diyarı Sürgünleri pdf oku, Dağ Diyarı Sürgünleri PDF yandex, Dağ Diyarı Sürgünleri PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Dağ Diyarı Sürgünleri PDF Oku

Dağ Diyarı Sürgünleri, fantastiğin ikircikli alanından uzak bir modern biçemli masal anlatısıdır. Olağanüstü hadiselerin altına gerçeklik katmanları sererek, karakterlerin iç benliklerini gözlemler, hayalin içindeki gerçekliği okuruyla paylaşır.

Gerçeğe benzemek zorunda olan hayal kahramanlarından ziyade, hayale andıran gerçeği bulup çıkarır.

Bütün masallar kötülükle başlamaz. Bazı zaman bir noksanlık veya bir yokluk düğümler hadiseleri. Ama bütün masallar mutlu sonlanır; zira saldırgan yenilir, kahraman geri döner, evlenir ve tahta çıkar. Dağ Diyarı Sürgünleri’nde de giderilmeyi bekleyen yokluk, aşılması gereken kötülük ve nihayetindeki mutlu son; masalların işlevlerine uygun biçimde anlatılsa da aslında son sayfayı bitirmenizle birlikte; sizi yaşadığınız dünya çapından tamamen değişik bir belirlenimsizliğe, önceden kestirilemeyecek kuraldışı bir rastgeleliğe, kısacası tanımlarla sınırlanmayacak daha özgür zihinlere kavuşturacak.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu