Eğitim

Cam Işığı Kesemez – Cam Tavan Sendromu ve Kurumsal Bağlılık Üzerine Bir Değerlendirme PDF Oku indir

Cam Işığı Kesemez – Cam Tavan Sendromu ve Kurumsal Bağlılık Üzerine Bir Değerlendirme PDF oku indir, Dilek Kaya İmamoğlu tarafından kaleme alınan Cam Işığı Kesemez – Cam Tavan Sendromu ve Kurumsal Bağlılık Üzerine Bir Değerlendirme kitabı, 2. Hamur sayfadan bir araya gelmiştir. 2. Hamur değeri ile basılan Cam Işığı Kesemez – Cam Tavan Sendromu ve Kurumsal Bağlılık Üzerine Bir Değerlendirme kitabı 152 ebatında olup, 152 Humanist Kitap Yayıncılık tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Cam Işığı Kesemez – Cam Tavan Sendromu ve Kurumsal Bağlılık Üzerine Bir Değerlendirme pdf oku, Cam Işığı Kesemez – Cam Tavan Sendromu ve Kurumsal Bağlılık Üzerine Bir Değerlendirme PDF yandex, Cam Işığı Kesemez – Cam Tavan Sendromu ve Kurumsal Bağlılık Üzerine Bir Değerlendirme PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Cam Işığı Kesemez – Cam Tavan Sendromu ve Kurumsal Bağlılık Üzerine Bir Değerlendirme PDF Oku

Günümüz dünyasında yaşadığımız birden fazla sorunun altında eşitsizliklerin yattığını göze çarpıyor. Özellikle kadınları ikinci plana atmaya, eğitimden, sosyal yaşamdan, çalışma yaşamından, bilimden ve sanattan uzak tutmaya yönelik adımlar, iki kanadı üzerinde yükselebilecek toplumların arzulanan sosyal ve ekonomik refaha ulaşmasını engelliyor.
Ailenin ve toplumun mimarı olarak üretkenliğin ve uzlaşmanın sembolü olan kadınların iş yaşamında ilerlemek istediklerinde önlerine çıkan önüne geçeri tanımlamak için kullanılan cam tavan ifadesi, iş yaşamında kadınların önündeki en büyük sorunlardan biri olarak görülüyor. Bu bağlamda, cam tavan sendromunu kapsamlı bir yaklaşımla değerlendiren Cam Işığı Kesemez, kurumsal bağlılık kavramı ile cam tavan algısı ilişkisinin aktarırken satır aralarında kadınların cam tavanları aşarak parladığı ve hayallerine güvenle yaklaştığı bir geleceğin izini sürüyor.

 

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu