Kişisel Gelişim

Büyük Durgunlukla Nasıl Başaçıkabiliriz? PDF indir

Büyük Durgunlukla Nasıl Başaçıkabiliriz? PDF Oku indir, Büyük Durgunlukla Nasıl Başaçıkabiliriz? kitabı 9786055409562 sayfadan oluşmakta ve Karton Kapak boyutundadır. Büyük Durgunlukla Nasıl Başaçıkabiliriz? kitabının kapağı ise TÜRKÇE özelliğine sahiptir. 06.07.2015 dilinde yazılmış olan Büyük Durgunlukla Nasıl Başaçıkabiliriz? kitabını Ayşegül Arıtan numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Büyük Durgunlukla Nasıl Başaçıkabiliriz? kitabını PDF indir.

Büyük Durgunlukla Nasıl Başaçıkabiliriz? PDF

Ekonomik krizlerin art arda gelmesiyle bir araya gelen ve küreselleşme il tesirini giderek arttıran ekonomik bir fırtınanın ortasındayız.

Şiddetli bir ekonomik gerileme olarak başlayan “durgunluk”, çalışma ve tüketme şekilimizi tamamen değiştirecek olan bir “çöküş”e doğru sürükleyeniyor.

Tek çıkış yolu, bir zamanlar “Amerika Rüyası”nı da oluşturmuş olan “bireysel girişimcilik”tir.

“Başkalarına yardımcı olarak, kendine de yardım etmek” diye tanımlanan “bireylerarası pazarlama stratejisi”, yani “Network Pazarlama” kapitalizmin yumuşak ve insani yanıyla yönetiliyor. İşbirliği, iletişim ve indirimli fiyatlar ön planda.

Network Pazarlama, “Büyük Durgunluk” için en büyük çözüm. Günümüzün en iyi fırsatı, ürünleri üretmekte değil, pazarlamaktadır.”

Büyük Durgunlukla Nasıl Başaçıkabiliriz? Özeti

Büyük Durgunlukla Nasıl Başaçıkabiliriz? Pdf Oku

Büyük Durgunlukla Nasıl Başaçıkabiliriz? Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu