PDF Kitap

Sineklerin Tanrısı – Grafik Roman PDF Oku indir

Sineklerin Tanrısı – Grafik Roman PDF oku indir, William Golding tarafından kaleme alınan Sineklerin Tanrısı – Grafik Roman kitabı, 2. Hamur sayfadan bir araya gelmiştir. Domingo Yayınevi değeri ile basılan Sineklerin Tanrısı – Grafik Roman kitabı 352 ebatında olup, 2024 Alican Saygı Ortanca tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Sineklerin Tanrısı – Grafik Roman pdf oku, Sineklerin Tanrısı – Grafik Roman PDF yandex, Sineklerin Tanrısı – Grafik Roman PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Sineklerin Tanrısı – Grafik Roman PDF Oku

Mahşer’den ve Açlık Oyunları`ndan önce,
Battle Royale ve Yellowjackets`tan önce
Sineklerin Tanrısı vardı.

CENNETİN ORTASINDA CEHENNEM.
KARANLIĞA TESLİM OLAN MASUMİYET.
İNSAN DOĞASININ DEHLİZLERİNE BİR YOLCULUK.
Düşen bir uçak ve ıssız bir adada mahsur kalan bir grup okul çocuğu… Gündüzleri güneşle avunup kumsalları keşfederken, geceleri korkunun pençesinde kıvranıyor, kaybettikleri dünyanın yasını tutuyorlar. Kendi düzenlerini kurmak zorundalar.
“Hiç büyük birileri yok burada.”
Lakin insan doğasının karanlık yüzü, çok geçmeden kendini gösteriyor. Saflar belirginleşiyor, masum oyunlar yerini acımasız bir güç mücadelesine bırakıyor.
“Biz ne oluyoruz? İnsan mı? Yoksa hayvan mı?”
Nobel Ödüllü William Golding’in, BBC’nin “Dünyamızı Şekillendiren 100 Roman” listesinde bulunan başyapıtı Sineklerin Tanrısı, sanatçı Aimée de Jongh’un kabiliyetli ellerinde ilk kez bir grafik roman olarak hayat buluyor.

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu