PDF Kitap

Zor Görev PDF Oku indir

Zor Görev PDF oku indir, Nehir Yarar tarafından kaleme alınan Zor Görev kitabı, 112 sayfadan bir araya gelmiştir. 2. Hamur değeri ile basılan Zor Görev kitabı 13,5 x 19,5 ebatında olup, 2024 Altın Kitaplar tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Zor Görev pdf oku, Zor Görev PDF yandex, Zor Görev PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Zor Görev PDF Oku

Bir zamanlar yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Çağatay ve Gözde, artık birlikte vakit geçirmekten pek de keyif almayan iki eski dost gibidirler. İçinde bulundukları bu durum Gözde’yi çok üzerken Çağatay bunun farkında bile değildir çünkü hiç kimseye anlatamadığı büyük bir derdi mevcuttur. Çağatay ve Gözde’nin yolları, sosyal platformnın cazibesine kapılan sınıf dostlarının yarattığı karmaşa yüzünden yeniden kesişir.
 
Öğretmenlerinin verdiği zor bir sosyal sorumluluk projesiyle bir araya gelen ikili, hem eski dostluklarını yeniden keşfedecek hem de Çağatay’ın gizlemek zorunda kaldığı büyük sorunun üstesinden gelmeye çalışacaklardır.
 

Gerçek arkadaşlığın sınandığı, sırların bir bir meydana geldiği bu hayat dersleriyle dolu hikâyede, kahramanlarımızın cesaret ve dayanışma dolu macerasına tanık olmaya hazır mısınız?

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu