PDF Kitap

Bir Kayıp Daha PDF Oku indir

Bir Kayıp Daha PDF oku indir, Gillian Mcallister tarafından kaleme alınan Bir Kayıp Daha kitabı, 3. Hamur sayfadan bir araya gelmiştir. Olimpos Yayınları değeri ile basılan Bir Kayıp Daha kitabı 13,5 x 21 ebatında olup, 1. Basım Şebnem Tansu tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Bir Kayıp Daha pdf oku, Bir Kayıp Daha PDF yandex, Bir Kayıp Daha PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Bir Kayıp Daha PDF Oku

Reese’s Book Club Seçkisi ve New York Times çoksatanı Yanlış Yer Yanlış Zaman kitabının yazarından bir kayıp vakasının bir dedektifi imkânsız seçimler yapmaya sürükleyen derin, karanlık sırları gün yüzüne çıkardığı, yürek hoplatan bir gerilim daha.

22 yaşındaki Olivia yirmi dört saattir kayıptır ve hâlâ bulunamamıştır.
En son güvenlik kamerasında bir çıkmaz sokağa girerken görülmüş, bir daha o sokaktan çıkmamıştır.
Olivia’yı arama çalışmalarını yürüten dedektif Julia neyle yüz yüze olduğunu bildiğini sanmaktadır. Çaresiz bir aile, hızla daralan zaman ve kocasıyla kızından ayrı geçireceği uzun saatler. Lakin bu vakanın onu can evinden vuracağından haberi bile yoktur.
Kayıp vakasının merkezindeki suçlu, bir silahla Julia’nın karşısına dikilir. Lakin bu silah tabanca veya bıçak değil, bir sırdır. Julia’nın en karanlık sırrı. Dahası ailesinin güvenliği tek bir şeye bağlıdır: Julia, Olivia’nın başına ne geldiğini BULMAMALI ve cinayeti bir başkasının üzerine yıkmalıdır.
Zira onu bulursa her şeyini kaybedecektir.
Siz olsaydınız ne yapardınız? Aile ve annelik kavramlarına ışık tutan bu zekice kurgulanmış, ters köşelerle dolu gerilim romanı, Gillian McAllister’ı, gerilim dünyasının mühim bir kabiliyeti ve doğru ile yanlış içindeki ayrımın ne kadar bulanık olabileceğini gösteren etik ikilemler yaratma ustası olarak takdim etmektedir.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu