PDF Kitap

Güneşgetiren – Düşmüş Tanrılar 2 PDF Oku indir

Güneşgetiren – Düşmüş Tanrılar 2 PDF oku indir, Hannah Kaner tarafından kaleme alınan Güneşgetiren – Düşmüş Tanrılar 2 kitabı, 3. Hamur sayfadan bir araya gelmiştir. Olimpos Yayınları değeri ile basılan Güneşgetiren – Düşmüş Tanrılar 2 kitabı 448 ebatında olup, 2024 Onat Özyılmaz tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Güneşgetiren – Düşmüş Tanrılar 2 pdf oku, Güneşgetiren – Düşmüş Tanrılar 2 PDF yandex, Güneşgetiren – Düşmüş Tanrılar 2 PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Güneşgetiren – Düşmüş Tanrılar 2 PDF Oku

SAVAŞ YAKLAŞIYOR, TANRIKATİLİ
Middren Krallığı’nda tanrılar yasaklanmıştı. Şimdiyse kuytu köşelerde kıpırdanıyor, savaşın yaklaştığını fısıldaşıyorlardı. Tanrıkatili Kissen, ateş tanrısı Hseth’i yok etmek ve dostlarını kurtarmak için kendini feda etmeyi göze alsa da tanrıların o kadar kolay yok edilemediğini anlamıştı. Tıpkı Tanrıkatillerinin yok edilemeyeceği gibi.

Kissen’ın kaybıyla sarsılan genç soylu Inara ve onun ufak, beyaz yalanlar tanrısı Skedi, aralarındaki bağın gerçek doğasına dair bir yanıt ararken yaşanan sırlar savaşın gidişatını tayin edecekti.

Artık Kral Arren’in sadık şövalyesi olmayan Elogast, eskiden dostum dediği adamı yok etmekle görevlendirilmişti. Bir zamanlar bütün tanrıları ortadan kaldırmaya yemin eden Kral, şimdilerde o tanrıların en tehlikelisiyle bir anlaşma yapmıştı.

Yıkımın eşiğindeki krallığı kurtarmak için neleri feda edeceklerdi?

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu