PDF Kitap

Stranger Things: İkarus’un Uçuşu PDF Oku indir

Stranger Things: İkarus’un Uçuşu PDF oku indir, Caitlin Schneiderhan tarafından kaleme alınan Stranger Things: İkarus’un Uçuşu kitabı, 2. Hamur sayfadan bir araya gelmiştir. Epsilon Yayınevi değeri ile basılan Stranger Things: İkarus’un Uçuşu kitabı 284 ebatında olup, 2024 Gülşah Nazlı Koç tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Stranger Things: İkarus’un Uçuşu pdf oku, Stranger Things: İkarus’un Uçuşu PDF yandex, Stranger Things: İkarus’un Uçuşu PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Stranger Things: İkarus’un Uçuşu PDF Oku

Stranger Things başlamadan iki yıl önce:Eddie Munson, Hellfire Kulübü önderi, metalci ve Hawkins’in dışlanmışı, büyük işler başarmak için tek bir şansa sahiptir.

Hawkins, Indiana: Çoğu kişi için burası cennet gibi, huzurlu bir Amerikan kasabasıdır. Ama Eddie Munson için sürekli olarak bir korku mezarında yaşamak gibidir. Neyse ki Hawkins Lisesi’nde hayatta kalmak için yalnızca birkaç ayı kalmıştır. Son sınıf, Hellfire Kulübü ile Zindan&Ejderha seansları ve grubu Paslı Tabut’un konserleri içinde zaman öldürmekten başka nedir ki?

Eddie, kasabanın en kötü barında Paige ile tanışır. Paige birmucize yaratmıştır. Hawkins’ten kaçmış ve Los Angeles’ta bir plak yapımcısı için çalışarak kendine fena hâlde havalı birhayat kurmuştur. Eddie’ye kendini ispatlaması için bir şans verir; Eddie’nin tek yapması gereken ona Paslı Tabut’un en iyi şarkılarından bir araya gelen bir demo kaset götürmektir.

 

Sadece bir sorun var: Kayıt için para gereklidir. Eddie’nin sahip olmadığı bir para. Ama ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır, bu babasına güvenmek manasına gelse bile. Al Munson, Eddie’nin yaşamına yeni bir şüpheli planla girmiştir ve Eddie, yeterli zamanda yeterli parayı kazanmak için tek seçeneğinin bu olduğunu bilir.

Bu bir risk ama işe yararsa sonunda Hawkins’ten tek yönlü bir çıkış biletine sahip olacak.

Eddie bunu hissedebiliyor: 1984 onun yılı olacak.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu