PDF Kitap

Güneş Saati PDF Oku indir

Güneş Saati PDF oku indir, Shirley Jackson tarafından kaleme alınan Güneş Saati kitabı, 2. Hamur sayfadan bir araya gelmiştir. Siren Yayınları değeri ile basılan Güneş Saati kitabı 256 ebatında olup, 2024 Berrak Göçer tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Güneş Saati pdf oku, Güneş Saati PDF yandex, Güneş Saati PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Güneş Saati PDF Oku

Entrikalı bir aile, esrarengiz bir ölüm, şüpheli bir miras ve bahçesinde güneş saati olan görkemli bir ev… Shirley Jackson, Tepedeki Ev ve Biz Hep Şatoda Yaşadık gibi romanlarından önce yayımlanan Güneş Saati’nde, gotik edebiyatın olmazsa olmazı tekinsiz ev temasını bambaşka bir açıdan ele alıp tersyüz ediyor.

Soğuk savaş senelerında, kutuplaşmanın yükselmeye başladığı, kıyamet senaryolarının gerçekleşmeye göz kırptığı, paranoyanın yayıldığı, inançların sorgulandığı, hakikatin belirsizliklerle, aklın ve mantığın bilinmeyenlerle mücadelesine sahne olan bir zaman diliminde kaleme alınan Güneş Saati, öte yandan gotik edebiyatın klasik unsurlarını muhafaza ederken diğer yandan da korkunç yeni dünyanın tahayyülüne dair modern bir eleştiri sunuyor.

Shirley Jackson’ın ironik ve edebi göndermelerle zenginleştirdiği, apokaliptik kurgunun öncülerinden biri sayılan romanı Güneş Saati, siyah beyaz sınırlara sıkışmış bir dünyanın alacakaranlık hikâyesini anlatıyor.

Güneş Saati keyifli, sürükleyici ve rahatsız edici. – Chicago Tribune 

Issız bir evde dünyanın sonunu bekleyen on iki insana dair bu roman, sizi gece boyu uykusuz bırakacak. —Pensacola News Journal

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu