PDF Kitap

Kaçamak – Carmichael Ailesi 2 PDF Oku indir

Kaçamak – Carmichael Ailesi 2 PDF oku indir, Adriana Locke tarafından kaleme alınan Kaçamak – Carmichael Ailesi 2 kitabı, 2. Hamur sayfadan bir araya gelmiştir. Nox Yayınları değeri ile basılan Kaçamak – Carmichael Ailesi 2 kitabı 336 ebatında olup, 2024 Onat Özyılmaz tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Kaçamak – Carmichael Ailesi 2 pdf oku, Kaçamak – Carmichael Ailesi 2 PDF yandex, Kaçamak – Carmichael Ailesi 2 PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Kaçamak – Carmichael Ailesi 2 PDF Oku

YARIŞMA: BALAYIMDA BANA KATILIN

 

İnsanın sosyal platformda birlikte balayına gideceği birini aramasının olağan bir şey olmadığının farkındayım ama işte buradayız. Düğünüm iptal oldu. Ama lüks bir tatil köyünde geri ödemesiz olarak hedeflenen on bin dolarlık her şey dahil tatilim iptal olmadı ve bunun heba olup gitmesine izin vermeye hiç niyetim yok.

Erkek seçme hususundaki sicilim pek göz alıcı olmadığından pişman olmayacağımı umduğum bir işe kalkıştım ve savunmasız bir ânımda dostlarımın benimle gelecek kişiyi seçmesine izin verdim.

İdeal aday bekâr olmalı. Uçakta fazla konuşmamalı ve onu hemen yurtdışına çıkmaktan alıkoyacak bir engeli olmamalı. Ayrıca aynı yatağı paylaşacak olmamızı sorun etmemeli. Sonuçta bir balayı süitinde kalacağız.

Şartları karşılıyorsanız lütfen hemen yazın.

Uçak haftaya kalkıyor!

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu