PDF Kitap

Çocuklar İçin Psikoloji – Zihin ve Davranış Bilimi PDF Oku indir

Çocuklar İçin Psikoloji – Zihin ve Davranış Bilimi PDF oku indir, Claire A. B. Freeland tarafından kaleme alınan Çocuklar İçin Psikoloji – Zihin ve Davranış Bilimi kitabı, 2. Hamur sayfadan bir araya gelmiştir. Okuyan Us Yayınları değeri ile basılan Çocuklar İçin Psikoloji – Zihin ve Davranış Bilimi kitabı 256 ebatında olup, 2024 Duygu Bolut tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Çocuklar İçin Psikoloji – Zihin ve Davranış Bilimi pdf oku, Çocuklar İçin Psikoloji – Zihin ve Davranış Bilimi PDF yandex, Çocuklar İçin Psikoloji – Zihin ve Davranış Bilimi PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Çocuklar İçin Psikoloji – Zihin ve Davranış Bilimi PDF Oku

Psikolojinin büyülü dünyasını keşfetmek isteyen çocuklar için bilimsel bir rehber!

 

Çocukları psikoloji bilimiyle tanıştırmayı amacında olan  bu heyecan verici kitap; beyin, kişilik, zeka, duygular ve sosyal ilişkiler başta olmak üzere insanın iç dünyasına dair çok çeşitli kavramları keşfetmeye doğru okuyucuları bir yolculuğa çıkartıyor. Aynı zamanda  kendimiz, diğerleri ve çevremizle alakalı mühim soruların yanıtlarını araştırmak için ise capcanlı illüstrasyonlarla bezenmiş bir düşünme alanı sunuyor. Başta“Neden uyuruz? Duygular ve düşünceler nasıl görülmektedir? İnsan nasıl karar alır? Zeki olmak nedir? Arkadaşlık ilişkileri nasıl kurulur? Kendimizi nasıl motive edebiliriz?” olmak üzere bu soruları ve daha nicesini  bilimsel veriler eşliğinde ve birbirinden geniş bir şekilde işlenmiş bölümlerinde ele alan Çocuklar için Psikoloji kitabı, zihnin büyüleyici dünyasına ışık tutuyor ve psikoloji bilimiyle çocukları daha çok erken yaşlarda keyifli bir yolla buluşturuyor. Alanında uzman psikologlar tarafından yazılmış bu kitap; sıradışı yan bilgiler ve kolay okumayı olabilecek kılan renkli kutucuklarla okuma deneyimini ilgi çekici hale getiriyor. Güncel örneklerle desteklenen zamansız bilgiler de Amerikan Psikoloji Derneği (APA) güvencesiyle desteklenerek, bir bilim kitabı olarak raflarda yerini almaya hazırlanıyor.

 

Bu çocuk dostu psikolojiye giriş kitabı, psikoloji bilimini, psikologların  çalışma alanlarını tanıtmayı amaçlıyor. Kitabın klinik psikolog olan yazarları her bölümde bi hayli geniş bir şekilde bir yaklaşımla beyin, biliş, cinsiyet, kimlik, öğrenme, gelişim, kişilik, zeka, duygular, stres yönetimi ve ilişkiler gibi insanın iç dünyasına ait mühim kavramları konu alıyor.  Kısa,  rahat okunabilir, bolca metin kutucuklarıyla süslenmiş ve renkli illüstrasyonlarla bezeli bölümlerde ilk kez kavramları ve poblemleri açıklıyor. Bunlara ek olarak araştırma emsallari sunuyor ve okuyucuların kendi incelemelerini yapmaları için tavsiyelerde yer alıyor. Zihin ve davranış bilimine dair bakış açısı kazandıran faydalı ve ilgi çekici bir kaynak.

—Kirkus Review

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu