PDF Kitap

Atatürk’ün Yanı Başından Darağacına – Ayıcı Arif’in Ölüm Yolculuğu PDF Oku indir

Atatürk’ün Yanı Başından Darağacına – Ayıcı Arif’in Ölüm Yolculuğu PDF oku indir, Yaşar Gürsoy tarafından kaleme alınan Atatürk’ün Yanı Başından Darağacına – Ayıcı Arif’in Ölüm Yolculuğu kitabı, 184 sayfadan bir araya gelmiştir. 2. Hamur değeri ile basılan Atatürk’ün Yanı Başından Darağacına – Ayıcı Arif’in Ölüm Yolculuğu kitabı 13,5 x 21 ebatında olup, 2024 Destek Yayınları tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Atatürk’ün Yanı Başından Darağacına – Ayıcı Arif’in Ölüm Yolculuğu pdf oku, Atatürk’ün Yanı Başından Darağacına – Ayıcı Arif’in Ölüm Yolculuğu PDF yandex, Atatürk’ün Yanı Başından Darağacına – Ayıcı Arif’in Ölüm Yolculuğu PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Atatürk’ün Yanı Başından Darağacına – Ayıcı Arif’in Ölüm Yolculuğu PDF Oku

“KURTLUKTA DÜŞENİ YEMEK KANUNDUR!”
– KEMAL TAHİR, KURT KANUNU

Milli Mücadele sürecinin sonuna doğru Halide Edip’in Mustafa Kemal Paşa’ya “İzmir’i aldıktan sonra artık biraz dinlenirsiniz paşam, çok yoruldunuz…” demesi üzerine Gazi’nin cevabı adeta olacakların habercisi gibidir: “Dinlenmek mi? Yunanlılardan sonra birbirimizle kavga edeceğiz, birbirimizi yiyeceğiz!”

Ayıcı Arif, Mustafa Kemal Atatürk’ün en yakın dostlarından biriydi. Harbiye’deki dostlukları İstanbul’daki eğlencelerden Çanakkale ve tüm Kurtuluş Savaşı senelerında yaşanan cephe mücadelelerine değin sürmüştü. Ta ki Ayıcı Arif’in Türkiye’nin kurucu önderine yönelik suikastına kadar. Okuyacaklarınız bir dostluğun nasıl hainliğe dönüştüğünün ve darağacında son buluşunun hikâyesidir…

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu