PDF Kitap

Büyük Filozoflar – Dünyayı Değiştiren Kelimeler 1 PDF Oku indir

Büyük Filozoflar – Dünyayı Değiştiren Kelimeler 1 PDF oku indir, Clive Gifford tarafından kaleme alınan Büyük Filozoflar – Dünyayı Değiştiren Kelimeler 1 kitabı, 480 sayfadan bir araya gelmiştir. 2. Hamur değeri ile basılan Büyük Filozoflar – Dünyayı Değiştiren Kelimeler 1 kitabı 13,5 x 21 ebatında olup, 2024 The Çocuk tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Büyük Filozoflar – Dünyayı Değiştiren Kelimeler 1 pdf oku, Büyük Filozoflar – Dünyayı Değiştiren Kelimeler 1 PDF yandex, Büyük Filozoflar – Dünyayı Değiştiren Kelimeler 1 PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Büyük Filozoflar – Dünyayı Değiştiren Kelimeler 1 PDF Oku

Hannah, Oxford Üniversitesi’ne adım attığında her şeyin müthiş bulunacağını düşünüyordu: Yeni arkadaşlar, göz alıcı bir gelecek ve en mühimsi de etkileyici, karizmatik April. Lakin bir gecede tüm yaşamı paramparça oldu. April’ın trajik ölümüyle Hannah’ın hayalleri karanlığa gömüldü. Yıllar sonra April’ın katili olduğuna inanılan adam hapiste ölü bulununca
Hannah geçmişin tozlu sayfalarıyla yüzleşmek zorunda kaldı.
 
Gerçekten doğru kişiyi mi suçlamıştı? Yoksa en güvendiği insanlar bile ona ihanet mi etmişti?
 
On yıl önce April’ın cesedini bulan kişi Hannah’ydı.
O gün gördüklerini sorgulamayan kişi Hannah’ydı.
Onun tanıklığı, masum bir adamı hapse mi tıkmıştı?
Gerçeği öğrenmesi gerekiyordu.
Kendi dostlarını sorgulaması gerekse bile.
Kendi yaşamını riske atsa bile.
 
Çünkü katil yabancı değil, tanıdığı biriydi…
 
Gerilim ve sürpriz dolu bu roman, her sayfasında sizi soluksuz bırakacak! Ruth Ware’in usta kaleminden çıkan bu hikâye, korku ve merakla dolu bir yolculuk vaat ediyor.

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu