Akademik

İş Planı Yazma Kılavuzu PDF indir

İş Planı Yazma Kılavuzu PDF Oku indir, İş Planı Yazma Kılavuzu kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. İş Planı Yazma Kılavuzu kitabının kapağı ise 206 özelliğine sahiptir. 9786057174727 dilinde yazılmış olan İş Planı Yazma Kılavuzu kitabını 25.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. İş Planı Yazma Kılavuzu kitabını PDF indir.

İş Planı Yazma Kılavuzu PDF

Girişimcilik, finans, iş planı ve yönetim üzerine eğitimler veren Aysan Doğaner, iş planı yazmayı kolaylaştıran bir kılavuz hazırladı. Hazırlık aşamasından yazım aşamasına sıra sıra ilerleyen; örnek tablo, vak’a analizi ve infografiklerle anlatımı kolaylaştıran bu kitabı okuduğunuzda, “İş planı yazmak bu kadar da kolay mıymış?” diyeceksiniz.
 
İyi yazılmış bir iş planı; kendi işini kurmak ve kârlı büyümek isteyen girişimciler için harika bir pusula ve yol haritasıdır.  Sizi, karanlıkta iz sürmekten kurtarır. İş planı aracılığıyla “planlı, programlı” ve “hesaplı, kitaplı” iş yapma disiplini kazanan bir girişimci; hibe ve teşviklerden yararlanmanın, ortak edinmenin ve kredi bulmanın yollarını da öğrenmiş olur. 
 
Bunun yanı sıra formüllü ve birbiriyle entegre olan tüm finansal tabloları, örnek iş planlarını www.aysandoganer.com’dan indirip üzerinde simülasyon uygulayabilirsiniz.
 
Eh, daha ne olsun, ne diyelim! Kolay gelsin… 

İş Planı Yazma Kılavuzu Özeti

İş Planı Yazma Kılavuzu Pdf Oku

İş Planı Yazma Kılavuzu Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu