Sanat

Ayı – Hasan Ali Yücel Klasikleri PDF Oku indir

Ayı – Hasan Ali Yücel Klasikleri PDF oku indir, Anton Pavloviç Çehov tarafından kaleme alınan Ayı – Hasan Ali Yücel Klasikleri kitabı, 2012 sayfadan bir araya gelmiştir. İş Bankası Kültür Yayınları – Hasan Ali Yücel Klasikler Dizisi değeri ile basılan Ayı – Hasan Ali Yücel Klasikleri kitabı Türkçe ebatında olup, Tansu Akgün tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Ayı – Hasan Ali Yücel Klasikleri pdf oku, Ayı – Hasan Ali Yücel Klasikleri PDF yandex, Ayı – Hasan Ali Yücel Klasikleri PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Ayı – Hasan Ali Yücel Klasikleri PDF Oku

Anton Çehov (1860-1904): Oyun ve hikâyeleriyle yaşamın yalınlığı ve karmaşası içindeki insanlık durumlarını büyük bir hassaslıkla işleyerek dünya edebiyatına damgasını vuran en mühim Rus yazarlarından biridir. Bu kitapta bulunan dokuz kısa oyununun altısı komedi, üçü dramdır. Başta Ayı olmak üzere komedileri tüm dünya çapında defalarca sahnelenmiş, büyük beğeniyle karşılanmıştır. Dramlardan Kuğunun Şarkısı ve Şehir Yolunda kendi hikâyelerinden, Tatyana Repina’ysa Suvorin’in bir oyunundan ilhamla yazılmıştır. Çehov kısa oyunlarında da tıpkı hikâyelerindeki gibi ilk bakışta önemsiz, gülünç veya enteresan görünen günlük hadiseleri işlemiştir.

Yaşamın sıradan hadiselerinı kendine özgü, sade fakat bir o kadar çarpıcı üslubuyla sahneye aktararak Tolstoy’un onun için dile getirdiği “Çehov eşsiz bir yaşam ressamıdır” kelimelerinin doğruluğunu ispatlamıştır.

İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 220

Baskı Yılı: 2015

Ciltli:

Sayfa Sayısı: 220

Baskı Yılı: 2012

e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 156

Baskı Yılı: 2012

Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu