PDF Kitap

1. Sınıf İlk Okuma Kitaplarım Seti – Anetil – 10 Kitap Takım PDF Oku indir

1. Sınıf İlk Okuma Kitaplarım Seti – Anetil – 10 Kitap Takım PDF oku indir, Kolektif tarafından kaleme alınan 1. Sınıf İlk Okuma Kitaplarım Seti – Anetil – 10 Kitap Takım kitabı, 160 sayfadan bir araya gelmiştir. 2. Hamur değeri ile basılan 1. Sınıf İlk Okuma Kitaplarım Seti – Anetil – 10 Kitap Takım kitabı 15 x 21 ebatında olup, 2024 Bıcırık Yayınları tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda 1. Sınıf İlk Okuma Kitaplarım Seti – Anetil – 10 Kitap Takım pdf oku, 1. Sınıf İlk Okuma Kitaplarım Seti – Anetil – 10 Kitap Takım PDF yandex, 1. Sınıf İlk Okuma Kitaplarım Seti – Anetil – 10 Kitap Takım PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

1. Sınıf İlk Okuma Kitaplarım Seti – Anetil – 10 Kitap Takım PDF Oku

Okuma Serüvenine Eğlenceli Bir Başlangıç!
Millî Eğitim Bakanlığının yeni müfredatına uyumlu olan bu serimiz çocuklarımıza okumayı keyifli bir hâle getirmesi için özel olarak hazırlandı.
Serinin ilk beş kitabında her kelime, heceler hâlinde ve renkli olarak verildi. Bunun yanında çocuklar hem heceleri ayırt etmekte zorlanmayacak hem de okuma hızlarını ve anlayışlarını geliştirecek. Renkli hecelerle okuma pratiği kazanan çocuklar, serinin son beş kitabında ise tamamen siyah yazı ile karşılaşacaklar. Artık okuma becerilerini geliştirmiş olan minik okuyucular, bu kitaplar sayesinde bağımsız okuma yetilerini pekiştirecek ve kendilerine olan güvenlerini artıracak. Bu seri çocuklarımızın okuma öğrenme sürecini destekleyecek, onlara kitap sevgisini aşılayacak. Her bir kitap, keyifli hikâyeleri ve tatlı karakterleriyle çocukların hem dil gelişimini hem de hayal gücünü besleyecek.

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu