PDF Kitap

Flash Cilt 7 – Kusursuz Fırtına PDF Oku indir

Flash Cilt 7 – Kusursuz Fırtına PDF oku indir, Joshua Williamson tarafından kaleme alınan Flash Cilt 7 – Kusursuz Fırtına kitabı, 160 sayfadan bir araya gelmiştir. 2. Hamur değeri ile basılan Flash Cilt 7 – Kusursuz Fırtına kitabı 16 x 24 ebatında olup, 2024 Arka Bahçe Yayıncılık tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Flash Cilt 7 – Kusursuz Fırtına pdf oku, Flash Cilt 7 – Kusursuz Fırtına PDF yandex, Flash Cilt 7 – Kusursuz Fırtına PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Flash Cilt 7 – Kusursuz Fırtına PDF Oku

Goril Grodd yalnızca Sürat Kuvveti’nin tedavi edebileceği bir hastalıktan ölmek üzere. Kara Delik, Çoklu, Negatif Flash ve Şimşeklerin Efendisi Raijin ile işbirliği içine giren Grodd tüm Sürat Kuvveti kullanan bireylerin enerjisini emmek için Central City’e geliyor!
 
Grodd zihninin içinde cirit atıp, anılarını ve kötü anıları canlandırır, kalıcı etkilere neden olabilecek psişik yaralar açarken Yaşayan En Hızlı Adam’ın tek düşünebildiği kendisine yeniden güvenmeye başlayan Iris West’i ve şehri kurtarmak.. 
 
Barry Allen gücünü kaybettiğinde ise, Grodd ile kapışma ve şehirde yaşayanları kurtarma işi her iki Wally West’e ve Çin’in Flashına düşüyor. Ve bu da yeterli olmadığında, Barry önceden hiç geçmediği bir çizgiyi geçerek Tanrısürati’nden yardım istiyor.
Sonuçlar tüm Sürat Kuvveti kullanıcıları için köklü değişiklikler, bir daha asla aynı olmayacak ilişkiler manasına gelecek. Tabi Grodd’un çaresizce yaptığı hamlenin neticelerinden kurtulabilirlerse!

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu