PDF Kitap

İstanbul’un Resmi PDF Oku indir

İstanbul’un Resmi PDF oku indir, Gül İrepoğlu tarafından kaleme alınan İstanbul’un Resmi kitabı, 428 sayfadan bir araya gelmiştir. Kuşe değeri ile basılan İstanbul’un Resmi kitabı 23,5 x 33,5 ebatında olup, 2024 İş Bankası Kültür Yayınları tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda İstanbul’un Resmi pdf oku, İstanbul’un Resmi PDF yandex, İstanbul’un Resmi PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

İstanbul’un Resmi PDF Oku

İki denizi birleştiren ve iki kıtaya ayıran bu tılsımlı coğrafya ve onun doğurduğu şehir İstanbul, var olduğu ilk zamanlardan günümüze dek sanatçılara esin vermiştir; tarihiyle ve günceliyle, görünürüyle ve duyumsanırıyla. İstanbul’u betimlemek, belki de İstanbul’u sevmenin en güzel yoludur. Çalışmamız, “Resimlerin İstanbul’u” kavramını Türkiye İş Bankası Sanat Eserleri Koleksiyonu’nda bulunan İstanbul temalı resimlerden mühim bir seçki sunarak kalıcılaştırmayı amaçlamaktadır.

Kitabın sayfaları çevrildikçe, İstanbul kendisini içindeki renklerle katman katman açacak, müthiş bir yolculuğun aşamaları gözler önüne serilecektir.

 

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu