PDF Kitap

Siyonist Kehanetler – Armageddon Şifre PDF Oku indir

Siyonist Kehanetler – Armageddon Şifre PDF oku indir, Türker Akıncı, Zafer Calayoğlu tarafından kaleme alınan Siyonist Kehanetler – Armageddon Şifre kitabı, 176 sayfadan bir araya gelmiştir. 2. Hamur değeri ile basılan Siyonist Kehanetler – Armageddon Şifre kitabı 13,5 x 21 ebatında olup, 2024 Destek Yayınları tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Siyonist Kehanetler – Armageddon Şifre pdf oku, Siyonist Kehanetler – Armageddon Şifre PDF yandex, Siyonist Kehanetler – Armageddon Şifre PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Siyonist Kehanetler – Armageddon Şifre PDF Oku

Dünyanın kaderi beklenen kurtarıcıda mı saklı?

 

Geleceği bilmek veya gelecekte olacakları öngörebilmek tarih boyunca insanlığın en büyük ilgi alanlarından biri oldu. Sümerlerden elimize ulaşan ilk yazılı kaynaklardaki rahiplerin kehanetleri, yıldız hareketlerinin yorumlanması ve farklı fal metotları, gelecekten haber vermek ve bireylerin da bu doğrultuda adım atmalarını sağlayabilmek için kullanıldı.

Geleceğe dair merak ve endişeların en mühim ayağı kâhinlerdi. Kâhinler, yalnızca gelecekten haber veren bireyler değil, bunun yanı sıra dönemin yöneticilerinin de en mühim danışmanlarıydı çünkü geleceği bilmek her devirde bireylerin kayıtsız kalamadığı konulardı. Bir veliahdın akıbeti, bir savaşın sonucu veya alınacak bir kararın yaratacağı sonuçlar kâhinlerin hem ilgi hem de görev alanıydı. Geleceği bilmek bu denli mühim bir konuydu.

Roma ve ardından akdeniz dünyasının hemen hemen tamamında hıristiyanlığın hâkim olmasıyla kâhinler, ezoterizm içinde varlıklarını sürdürmişlerdir. Yani pagan düzen hıristiyanlığın içine nüfuz etmiştir. Kendilerine itiraz edenleri gerek cadı gerekse heretik ilan ederek bu engeli aşmışlardır.

 

Geleceğe dair kehanetlerde bulunan kâhinler yeni düzen içinde kutsal kitaplara peygamber sıfatıyla eklenince onların kelimeleri ilahi bir düzenin hayata geçmesini şart koşan emirlere dönüştü. Böylelikle buna inananların bu şifreli bilgilerin/kehanetlerin çözümüne başlamalarından başka seçenekleri kalmadı çünkü zaman azalıyor ve takvimleri bitmek üzere…

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu