PDF Kitap

Avengers Dağıldı PDF Oku indir

Avengers Dağıldı PDF oku indir, Brian Michael Bendis tarafından kaleme alınan Avengers Dağıldı kitabı, 2. Hamur sayfadan bir araya gelmiştir. Marmara Çizgi değeri ile basılan Avengers Dağıldı kitabı 168 ebatında olup, 2024 Dila Elmas tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Avengers Dağıldı pdf oku, Avengers Dağıldı PDF yandex, Avengers Dağıldı PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Avengers Dağıldı PDF Oku

Her şey, öldü sanılan bir ekip üyesinin ölümden dönmesiyle başladı ve olaylar bittiğinde Avengers ile ilgili bildiğiniz hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!
Dünyanın En Kudretli Kahramanları, etraflarındaki şoke edici trajediyle mücadele ederlerken ekibin tarihindeki en kötü günü yaşıyorlar. Bunun arkasında kim var ve neden? Ekip parçalanacak mı? Avengers’ın en büyük düşmanı yüzünden kim yaşamını kaybedecek? Bu hikâyede gelmiş geçmiş bütün Avengers üyeleri var… hem de eksiksiz hepsi!

Bu ciltte Brian Michael Bendis tarafından yazılıp David Finch tarafından çizilen Avengers #500-503 ve Bendis tarafından yazılıp David Finch, George Pérez, Steve Epting, Jimmy Cheung ve daha bir çok Avengers yıldızı tarafından çizilen Avengers Final sayıları bir araya getirilmiştir.

 

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu