PDF Kitap

Bir Ekonomik Tetikçinin İtirafları PDF Oku indir

Bir Ekonomik Tetikçinin İtirafları PDF oku indir, Murat Kayı tarafından kaleme alınan Bir Ekonomik Tetikçinin İtirafları kitabı, 2. Hamur sayfadan bir araya gelmiştir. April Yayıncılık değeri ile basılan Bir Ekonomik Tetikçinin İtirafları kitabı 400 ebatında olup, 2022 John Perkins tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Bir Ekonomik Tetikçinin İtirafları pdf oku, Bir Ekonomik Tetikçinin İtirafları PDF yandex, Bir Ekonomik Tetikçinin İtirafları PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Bir Ekonomik Tetikçinin İtirafları PDF Oku

Ekonomiye ve siyasete dair çarpıcı gerçekleri öğrenmek ister misiniz? Cevabınız “Evet!” ise siz değerli okurlarımız için tüm dünyayı kasıp kavuran bir kitap önerimiz var. John Perkins’in kaleminden çıkan Bir Ekonomik Tetikçinin İtirafları, başlıkta gösterilen ekonomik tetikçilere tüm ayrıntı kısmıyla değiniyor. Gelin, politika türünde kaleme alınan bu eserin içinden kısaca söz edelim.

 

“Bir Ekonomik Tetikçinin İtirafları” adlı kitabı neden okumalısınız?

Bir Ekonomik Tetikçinin İtirafları, Irak, Afganistan, İran gibi Orta Doğu, Orta Amerika ve Afrika ülkeleri gibi çok sayıda bölgeyi dolaşmış olan yazarın gözlemlerine ve tecrübelerine dayanıyor. Perkins, gezdiği ülkelerdeki halklar, devlet kademelerindeki mühim isimler ve askeriye mensuplarıyla diyaloglar kurarak bilgiler ediniyor. Öğrendikleri ışığında kaleme aldığı eserinde Amerika’nın dünya siyasetini ve başka ülkeler üzerinde kurmaya çalıştığı etkiyi neden ve nasıl sağladığını açıkça aktarıyor. Bu nedenle kitabın basım aşamasında Amerikan hükûmeti tarafından eserin basılmaması yönünde telkinler ve tehditler alıyor. Yeni dünya düzeninin oluşumu sırasında ezilen ulusların nasıl bir bedel ödemek durumunda kaldığını gözler önüne seren yazar, yardım kuruluşu adı altında zenginlerin şahıslarına aktardığı yüklü miktardaki paralara gözleri üstüne topluyor. “Kimi zaman bilim adına gösterilen projelerle kimi zaman da sahte finansal raporlarla aklanan paralar ne için kullanılıyor?” sorusuna yanıt veren bu kitapla birden fazla yeni bilgi öğreneceksiniz. Bilgi birikiminizin artmasının bunun yanında güncel gelişmelere karşı farkındalığınızı da arttıracak bu eserden fazla yararlanacağınızı düşünüyoruz. Dilerseniz bu kitaba bir şans verebilir ve yeni bir bakış açısı kazanmasını istediğinizi bireylere armağan edebilirsiniz.

 

Bunları biliyor muydunuz?

1945 doğumlu Amerikalı yazarın İngilizce kaleme aldığı Bir Ekonomik Tetikçinin İtirafları ve diğer eserlerinin Türkçe dışında dünyanın çeşitli dillerine çevrildiğini biliyor muydunuz? Pek çok ülkede okunan, geniş kitleleri etkisi altına alan bu kitap, Türkiye’de birinci basımını 2022 senesinde tamamlar. Burada da kısa bir sürede politika alanında çok satanlar listesine girmeyi başarır. 400 sayfadan bir araya gelen kitabı İngilizceden Türkçeye Murat Kayı çevirir. Tercümanın yalın ve anlaşılır çevirisiyle dilimize kazandırılır. Amerika’da birden fazla yayınevinin yayımlamaktan çekindiği bu eser, ülkemizde April Yayıncılık etiketiyle raflardaki yerini alır.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

John Perkins’in 1971-2020 senelerı içinde kaleme aldığı 20 kitabı bulunur. Bir Ekonomik Tetikçinin İtirafları’nı faydalı bulduysanız Bir Ekonomik Tetikçinin İtirafları 2‘yi inceleyebilirsiniz. Ayrıca politika kategorisinde çok okunan Eleştirel Güvenlik ve Türkiye – Uluslararası İlişkilerde Alternatif Yaklaşım, Diktatörlük ve Demokrasinin Ekonomik Kökenleri, Ailenin Özel Mülkiyetin ve Devletin Kökeni, Çin ve Dünyanın Geleceği ve Sermaye Muamması‘nı da gözden geçirebilirsiniz.

 

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu