PDF Kitap

Çağlar Boyunca Nehirler Denizler ve Göller – Rivers Seas and Lakes Through The Ages PDF Oku indir

Çağlar Boyunca Nehirler Denizler ve Göller – Rivers Seas and Lakes Through The Ages PDF oku indir, Kolektif tarafından kaleme alınan Çağlar Boyunca Nehirler Denizler ve Göller – Rivers Seas and Lakes Through The Ages kitabı, 728 sayfadan bir araya gelmiştir. 2. Hamur değeri ile basılan Çağlar Boyunca Nehirler Denizler ve Göller – Rivers Seas and Lakes Through The Ages kitabı 16 x 24 ebatında olup, 2022 Doruk Yayınları tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Çağlar Boyunca Nehirler Denizler ve Göller – Rivers Seas and Lakes Through The Ages pdf oku, Çağlar Boyunca Nehirler Denizler ve Göller – Rivers Seas and Lakes Through The Ages PDF yandex, Çağlar Boyunca Nehirler Denizler ve Göller – Rivers Seas and Lakes Through The Ages PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Çağlar Boyunca Nehirler Denizler ve Göller – Rivers Seas and Lakes Through The Ages PDF Oku

Bu kitapta, Prehistorya’dan Bizans Dönemi’ne kadar geçen zamanda nehirler, denizler ve göllerin insanoğlunun sosyo-ekonomik ve kültürel yaşamına etkileri ile alakalı 29 makale bulunmaktadır. Bu kitaba Arkeoloji, Tarih, Sanat Tarihi, Coğrafya gibi bilim dallarında, alanında uzman, 5 farklı ülkeden ve 21 farklı üniversiteden bilim insanı makaleleriyle katkı sunmuştur. İçeriğinde bulunan mühim çalışmalar ile “Çağlar Boyunca” ana başlığı altında siz kıymetli okuyucularımıza sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
In this book, there are 29 articles about the effects of rivers, seas, and lakes on the socio-economic and cultural life of humanity. Scientists from 21 different universities from 5 different countries specializing in Archaeology, History, Art History, Geography contributed to this book with their articles. We are glad to present our book to our dear readers.

 

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu