PDF Kitap

Rune Tılsımlar Kitabı PDF Oku indir

Rune Tılsımlar Kitabı PDF oku indir, Suna Çakmak tarafından kaleme alınan Rune Tılsımlar Kitabı kitabı, 281 sayfadan bir araya gelmiştir. 2. Hamur değeri ile basılan Rune Tılsımlar Kitabı kitabı 13,5 x 21 ebatında olup, 2023 Gece Kitaplığı tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Rune Tılsımlar Kitabı pdf oku, Rune Tılsımlar Kitabı PDF yandex, Rune Tılsımlar Kitabı PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Rune Tılsımlar Kitabı PDF Oku

 RUNE SEMBOLLERİ, FORMÜLLERİ ve TILSIMLARI VİKİNGLER tarafından katıldıkları tüm savaşlarda tüm yolculuklarda gerek PUSULA gerek TILSIMLI gömlekler, TILSIMLI silahlar ve kalkanlar olarak kullanılmış ve savaşlarını rahatlıkla kazanmalarını sağlamıştır.
RUNE TILSIMLAR KİTABINDA bulunan tüm tılsımları yaşamınızdaki olumsuz durumları çözüme ulaştırabileceğiniz biçimde sembollerin enerjisinden faydalanarak rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Unutmayın
Semboller tamamiyle enerji çalışmasıdır.
Tabiki kişiden insana farklı etkileri görülmektediracaktır burada mühim olan sizin bu farkındalığı kabul etmeye ve sorununuzu çözmeye ne kadar istekli olduğunuz ile alakalıdır tabiki inancınız ve teslimiyet enerjiniz sonucu olumlu yahut olumsuz olarak etkileyecektir.

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu