Hobi

Tenisin İçsel Oyunları PDF Oku indir

Tenisin İçsel Oyunları PDF oku indir, W. Timothy Gallwey tarafından kaleme alınan Tenisin İçsel Oyunları kitabı, 176 sayfadan bir araya gelmiştir. 2. Hamur değeri ile basılan Tenisin İçsel Oyunları kitabı 13,5 x 21 ebatında olup, 2021 Sola Unitas tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Tenisin İçsel Oyunları pdf oku, Tenisin İçsel Oyunları PDF yandex, Tenisin İçsel Oyunları PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Tenisin İçsel Oyunları PDF Oku

“Nerede yanlış yaptığımı söylemek yerine bana kendimi izlettin. Gerçek gelişim, gözlemlemeye başladığımda yaşandı.”

İlk olarak 1974 senesinde yayınlandıktan sonra performans geliştirme hususunda dünyanın en fazla okunan kitaplarından birisi olan “Tenisin İçsel Oyunları” milyonlarca insan için bir mihenk taşı hâline geldi. Sadece tenisçiler, sporcular için değil, bu el kitabı, müzik performansından iş yaşamında önderliğe kadar herhangi bir aktivitede performansını geliştirmek isteyen herkes için zihinsel bir devrimi ortaya koyuyordu!

Spor psikolojisinde ileri gelen bir yenilikçi olan W. Timothy Gallwey; endişeli olma hâlinin, kendinden şüphe duymanın ve dikkat dağınıklığının üstesinden gelmek için zihninizi nasıl odaklayacağınızı, en iyi biçimde var olmanızı sağlayan ‘rahatlamış konsantrasyon’ düzeysini nasıl bulacağınızı ve akıllı alıştırmalarla becerilerinizi geliştirip bu becerilerin hepsinden oyun esnasında nasıl faydalanacağınızı örneklerle anlatıyor.

İster acemi ister profesyonel olun, Gallwey’in ilgi çekici anlatımı, net emsallari ve aydınlatıcı anekdotları başarılı olmanız için gereken en mühim araçları sağlayacaktır.

 

 

 

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu