Hobi

Tarot 101 – Herkes İçin Tarot PDF Oku indir

Tarot 101 – Herkes İçin Tarot PDF oku indir, Burcu Yiğiter tarafından kaleme alınan Tarot 101 – Herkes İçin Tarot kitabı, 248 sayfadan bir araya gelmiştir. 2. Hamur değeri ile basılan Tarot 101 – Herkes İçin Tarot kitabı 13,5 x 21 ebatında olup, 2024 Say Yayınları tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Tarot 101 – Herkes İçin Tarot pdf oku, Tarot 101 – Herkes İçin Tarot PDF yandex, Tarot 101 – Herkes İçin Tarot PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Tarot 101 – Herkes İçin Tarot PDF Oku

Yüzsenelerdır insanlığın dikkatini çeken ve gizemli güçlerin tezahürü olduğu düşünülen Tarot kartları, bir kehanet aracı mı yoksa yalnızca bir oyunun parçası mı? Tarot kartlarının arkasındaki semboller ve anlamlar gerçekten kuvvetli bir güce sahip mi, yoksa yalnızca rastgele birer simge mi?
Tarot kartları, gizemli semboller ve derin anlamlarla dolu esrarengiz bir dünyanın anahtarlarıdır. İlk kez 15. yüzyılda İtalya’nın kuzeyinde yaşanan bu kartlar ilk etapta yalnızca bir oyun olarak kullanılırken zaman içinde mistik ögelerle birleşmiş ve insanlara ve kültürlere yol gösteren birer araç olarak kullanılmaya başlamıştır.
Tarot 101 ile Tarot’un kökenlerine ve geçmişine dair bilgi edinecek, her bir kartın sembolizmini keşfedecek ve kart açılımlarının çeşitliliğine dair bilgi sahibi olacaksınız. Kartlarla çalışmanın temel ilkelerini öğrenirken, Tarot’un size nasıl klavuzluk edebileceğini ve yaşamınıza nasıl anlam katabileceğini keşfetmek için Tarot 101 çok iyi bir kaynak niteliğinde.

 

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu