PDF Kitap

Spider-Man Mavi PDF Oku indir

Spider-Man Mavi PDF oku indir, Tim Sale, Jeph Loeb tarafından kaleme alınan Spider-Man Mavi kitabı, Türkçe sayfadan bir araya gelmiştir. 2012 değeri ile basılan Spider-Man Mavi kitabı 9789756129418 ebatında olup, Marmara Çizgi tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Spider-Man Mavi pdf oku, Spider-Man Mavi PDF yandex, Spider-Man Mavi PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Spider-Man Mavi PDF Oku

Bu, iki insanın birbirlerine nasıl aşık olduklarının hikayesi. Ya da daha doğrusu az kalsın birbirlerine aşık olamamalarının hikayesi. Örümcek Adam’ın yaşamına hoş geldiniz. İyiden önce kötü. Ne kadar da enteresan! İşte bu yüzden, hayallerinin kızına ulaşmak için Green Goblin, Rhino, iki Vulture ve bunların hepsini gölgelerin içinden kontrol eden gizemli bir adamdan bir araya gelen tehditlere karşı göğüs germek zorunda kalıyor.

Jeph Loeb ve Tim Sale’den bir araya gelen Eisner Ödüllü ikiliye, Örümcek Adam’ın ilk aşkı Gwen Stacy ile ilgili anlattıkları bu hikâyede katılın. Örümcek Adam’ın, Mary Jane Watson’ın ilk defa yaratmasıyla birlikte heyecanı yukarılara doğru tırmanan yaşamındaki çok mühim bir ana tanıklık edin. Her şey iyiye gitmeye başlamışken nasıl tepetaklak olduğunu görün.

Sayfa Sayısı: 160

Baskı Yılı: 2012

Dili: Türkçe
Yayınevi: Marmara Çizgi

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu