Hobi

Moda Tasarımcıları İçin Stilize Figürler ve Teknik Çözümleri PDF Oku indir

Moda Tasarımcıları İçin Stilize Figürler ve Teknik Çözümleri PDF oku indir, Nur Sezgin tarafından kaleme alınan Moda Tasarımcıları İçin Stilize Figürler ve Teknik Çözümleri kitabı, 21×29,5 sayfadan bir araya gelmiştir. 2. Hamur değeri ile basılan Moda Tasarımcıları İçin Stilize Figürler ve Teknik Çözümleri kitabı 2017 ebatında olup, 1. Basım Alternatif Yayıncılık tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Moda Tasarımcıları İçin Stilize Figürler ve Teknik Çözümleri pdf oku, Moda Tasarımcıları İçin Stilize Figürler ve Teknik Çözümleri PDF yandex, Moda Tasarımcıları İçin Stilize Figürler ve Teknik Çözümleri PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Moda Tasarımcıları İçin Stilize Figürler ve Teknik Çözümleri PDF Oku

Figür çizimi, tasarımın aktaracağı moda çiziminin en mühim kısmıdır. Çünkü teknik olarak düşünülen ve çizilen modelin estetik duruşlu bir bedende çizilerek tasarım sunumunun yapılması ve tasarımın daha estetik görüneceği şüphesizdir.
Figür, iki biçimde çizilebilir:
1. Baş uzunluğunun birim olarak kabul edildiği ölçülendirme ve 7 – 8 baş birimi ile çizilen, gerçeğe yakın miktarda boyutlandırılmış resimsel teknikle yapılan çizim..
2. Oranın; 9 – 10 – 11 baş birimi ile boyutlandırıldığı, stil katılarak yorumlanmış, klasik oranlama tekniği dışında oluşturulan estetik çizim. Bu çizim şekli; moda tasarımında daha estetik göründüğü için tercih edilen bir çizim şeklidir. Böylelikle; Üslup kazandırılmış, yorum katılarak şekillendirilmiş figürlere stilize figürler, yapılan işleme de stilizasyon denir. Moda Tasarımcılığı yolunda ilerlemek isteyenlerin; hayal ettiği modelleri, kitapta bulunan temel duruşlar ve çizim yapmanıza kolaylık sağlayacak figürlerle tamamlayıp, boyayarak, hem kabiliyetinizi geliştirecek, hem de harika ve yaratıcı tasarımlar yapabileceksiniz.
Bu kitapta bulunan figürleri zenginleştirerek, içinizdeki moda kabiliyetini dışarıya çıkarmaya, bir moda tasarımcısı olma yolunda müthiş tasarım yolculuğuna çıkmaya hazır mısınız?

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu