Kişisel Gelişim

Rahatlama Kitabı Suyun Üstünde Kalmamı Sağlayan Düşünceler PDF indir

Rahatlama Kitabı Suyun Üstünde Kalmamı Sağlayan Düşünceler PDF Oku indir, Rahatlama Kitabı Suyun Üstünde Kalmamı Sağlayan Düşünceler kitabı 9786051982366 sayfadan oluşmakta ve Karton Kapak boyutundadır. Rahatlama Kitabı Suyun Üstünde Kalmamı Sağlayan Düşünceler kitabının kapağı ise TÜRKÇE özelliğine sahiptir. 29.07.2022 dilinde yazılmış olan Rahatlama Kitabı Suyun Üstünde Kalmamı Sağlayan Düşünceler kitabını Kıvanç Güney numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Rahatlama Kitabı Suyun Üstünde Kalmamı Sağlayan Düşünceler kitabını PDF indir.

Rahatlama Kitabı Suyun Üstünde Kalmamı Sağlayan Düşünceler PDF

Hiçbir şey, pes etmeyen ufacık bir umuttan daha kuvvetli değildir.
 
Rahatlama Kitabı, zor günlerden çıkarılmış derslerin ve öyle zamanlarda biraz olsun iyi hissettirecek önerilerin bir derlemesi.
 
Gece Yarısı Kütüphanesi ve İnsanlar gibi bi hayli beğeni alan kitapların yazarı Matt Haig, Rahatlama Kitabı’nda kendi tecrübelerinden öğrendiklerini, Marcus Aurelius, Emily Dickinson, James Baldwin gibi fikirleriyle ilham vermiş isimlerden edindikleriyle harmanlayarak yaşamın iniş ve çıkışları üzerine kısa ve umut dolu metinler sunuyor. Zihnin zindanlar yaratabileceğini ama yanında anahtarlarını da verdiğini gösteriyor bizlere. Mutluluğun fakat “olmanız beklenenleri” bir kenara bıraktığınızda filizlenebildiğini hatırlatarak, yaşama telaşı arasında şöyle bir yavaşlayıp, var olmanın güzelliği ve tahmin edilmezliğinin değerini bilmeyi yüceltiyor.
 
Bir dostun aklına, sarılmanın huzuruna –ve en kötü zamanlarda bile umudu hatırlamaya– ihtiyaç duyduğunuzda elinizde olmasını isteyeceğiniz bir kitap.
 
“Matt Haig insanlık halleriyle, onun aydınlık ve karanlığıyla empati kuruyor; müthiş anlatılarını inşa etmek için renk paletinin hepsinı kullanıyor.”
—Neil Gaiman
 
“Modern yaşamın keskin bir gözlemcisi.”
—New York Times

Rahatlama Kitabı Suyun Üstünde Kalmamı Sağlayan Düşünceler Özeti

Rahatlama Kitabı Suyun Üstünde Kalmamı Sağlayan Düşünceler Pdf Oku

Rahatlama Kitabı Suyun Üstünde Kalmamı Sağlayan Düşünceler Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu