Bilim & Mühendislik

Küçük Prens PDF indir

Küçük Prens PDF Oku indir, Küçük Prens kitabı 9786257751353 sayfadan oluşmakta ve Karton Kapak boyutundadır. Küçük Prens kitabının kapağı ise TÜRKÇE özelliğine sahiptir. 13.01.2021 dilinde yazılmış olan Küçük Prens kitabını Özge Akkaya numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Küçük Prens kitabını PDF indir.

Küçük Prens PDF

Antoine De Saint-Exupéry’nin Küçük Prens’i, çağdaş dünya edebiyatının en fazla okunan ve belki de en fazla bi hayli beğeni alan eseri. Sadece çocukların değil, çocukluğunu içinde korumayı başarmış yetişkinlerin de büyük keyif alarak okuduğu bu eser, yazıldığı günden bu yana aşağı yukarı bütün dünya dillerine çevrilerek adeta insanlığın ortak miraslarından birine dönüşmüş durumda.
 
“Ne esrarengiz bir olay. Evrende bir yerlerde, önceden hiç görmediğimiz bir koyunun gülü yiyip yemediği, Küçük Prens’i çok seven bizler için ne kadar da mühim. Gökyüzüne bakın ve kendi kendinize şu soruyu sorun: ‘Koyun çiçeği yedi mi yemedi mi?’ Her şey nasıl da değişiyor göreceksiniz. Hiçbir yetişkin, bunun ne denli mühim olduğunu anlayamayacaktır!”
 

Küçük Prens Özeti

Küçük Prens Pdf Oku

Küçük Prens Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu