Edebiyat

Deniz Feneri PDF Oku indir

Deniz Feneri PDF oku indir, Sevda Çalışkan tarafından kaleme alınan Deniz Feneri kitabı, 2015 sayfadan bir araya gelmiştir. İş Bankası Kültür Yayınları – Modern Klasikler değeri ile basılan Deniz Feneri kitabı Türkçe ebatında olup, Virginia Woolf tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Deniz Feneri pdf oku, Deniz Feneri PDF yandex, Deniz Feneri PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Deniz Feneri PDF Oku

İngiliz edebiyatının başyapıtlarından birisi olan Deniz Feneri, son derece basit olay örgüsünün ardında yaratıcısının özyaşamının ayrıntı kısmını, toplumsal meselelere ilişkin sorgulamalarını, içgözlemlerini ve derin felsefi gizemleri barındırır.

Deniz Feneri ‘nin merkezinde I. Dünya Savaşı’nın öncesinde ve ardından İskoçya’nın Skye Adası’ndaki evlerinde kalan Ramsay ailesi ve konukları mevcuttur. Çocuklar oynarken, yetişkinler sohbet eder, düşüncelere dalar ve keşiflerde bulunur. Yapıtın roman türünde alışık olduğumuz anlatı sürekli olarakliğini kesintiye uğratan yapısı ve her bir anlatıcının kendi bilinç akışının perspektifiyle çözülen olay örgüsü, bir deniz fenerinin kendi ekseni etrafında dönen ışığını andırır. Böylelikle Ramsay ailesinin sıradan gündelik yaşamı zaman, ölüm, toplumsal cinsiyet ve ahlak üzerine derin düşüncelere gömülür.

Sayfa Sayısı: 224

Baskı Yılı: 2016

Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu