Bilim & Mühendislik

Dakikalar İçinde Beyin – Anında Açıklanan 200 Temel Kavram PDF Oku indir

Dakikalar İçinde Beyin – Anında Açıklanan 200 Temel Kavram PDF oku indir, Rita Carter tarafından kaleme alınan Dakikalar İçinde Beyin – Anında Açıklanan 200 Temel Kavram kitabı, 1. Hamur sayfadan bir araya gelmiştir. Kronik Kitap değeri ile basılan Dakikalar İçinde Beyin – Anında Açıklanan 200 Temel Kavram kitabı 416 ebatında olup, 2023 Ömer Çiftci tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Dakikalar İçinde Beyin – Anında Açıklanan 200 Temel Kavram pdf oku, Dakikalar İçinde Beyin – Anında Açıklanan 200 Temel Kavram PDF yandex, Dakikalar İçinde Beyin – Anında Açıklanan 200 Temel Kavram PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Dakikalar İçinde Beyin – Anında Açıklanan 200 Temel Kavram PDF Oku

BEYNİN BÜYÜLEYİCİ DÜNYASINI KEŞFEDECEĞİNİZ

200 TEMEL KAVRAM

Beyin, tüm evrendeki en karmaşık yapı olarak kabul edilir. Peki bu karmaşık ve hâlâ keşfedilmeyi bekleyen organa dair insanlık neler biliyor? Nasıl düşünüyor, kokluyor, konuşuyor, öğreniyor, hareket ediyoruz?

Elinizdeki son derece modern ve kapsamlı kitap bize insan beyninin neden bu kadar zeki olduğunu, nefes alma, uyuma ve görmeden tutun kimlik, hayal gücü, zevk ve acıya kadar her şeyi nasıl kontrol ettiğini ve bilgisayarlarla veya genetik bölgesindeki son keşiflerle bir araya geldiğinde neler bulunacağını açıklıyor. Kitapta beynin kökeni ve anatomisi, vücut kontrolü, ruh hâli ve duygular, algı, bilinç, bellek ve öğrenme, kişilik, zekâ ve diğer üst işlevler, dil, garip zihin durumları, bozukluklar, hastalıklar ve tedaviler, son kez da beynin geleceği inceleniyor. Ödüllü bilim yazarı Rita Carter bunun bunun yanında hafıza kaybı, çoklu kişilik, psikopati, rüya görme, halüsinasyon, bağımlılık, otizm, disleksi, şizofreni, bunama ve başka birden fazla zihin durumunu aydınlatıyor.

Dakikalar İçinde Beyin tüm evrendeki en karmaşık organın yapısını, işleyişini ve sırlarını ayrıntılı olarak açıklayan 200 yüksek teknoloji ürünü tarama, görüntü ve diyagram ile siz değerli okurlarımıza anlaşılır bunun yanı sıra keyifli bir okuma sunuyor.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu