PDF Kitap

Puslu Kıtalar Atlası PDF Oku indir

Puslu Kıtalar Atlası PDF oku indir, İhsan Oktay Anar tarafından kaleme alınan Puslu Kıtalar Atlası kitabı, 13 x 19,5 sayfadan bir araya gelmiştir. 238 değeri ile basılan Puslu Kıtalar Atlası kitabı 1995 ebatında olup, Türkçe İletişim Yayınları – Çağdaş Türkçe Edebiyat Dizisi tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Puslu Kıtalar Atlası pdf oku, Puslu Kıtalar Atlası PDF yandex, Puslu Kıtalar Atlası PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Puslu Kıtalar Atlası PDF Oku

Puslu Kıtalar Atlası İletişim Yayınları

Bir “ilk kitap”, Türkçe edebiyatta yeni ve pırıltılı bir yazar… “Yeniçeriler kapıyı zorlarken” düşler üstüne düşüncelere dalan Uzun İhsan Efendi, kapı kırıldığında klasik ama hep yeni kalabilen sonuca ulaşmak üzeredir: “Dünya bir düştür. Evet, dünya… Ah! Evet, dünya bir masaldır.” Geçmiş üzerine, dünya hali üzerine, düşler ve “puslu kıtalar” üzerine bir roman. Hulki Aktunç`un önsözüyle…

Yazar Hakkında;
1960 doğumlu. Felsefe bölümünü bitirdi. Öğretim kullanıcı hesabı yaptı. 2011 senesinde emekli oldu. Yayımlanmış kitapları: Puslu Kıtalar Atlası (1995), Kitab-ül Hiyel (1996), Efrâsiyâb’ın Hikâyeleri (1998), Amat (2005), Suskunlar (2007), Yedinci Gün (2012), Galîz Kahraman (2014). 2009 senesinde, Can Yayınları kurucusu yazar Erdal Öz`ün anısını yaşatmak maksadıyla ailesi ve yayınevi tarafından verilen Erdal Öz Edebiyat Ödülü`ne layık görüldü.

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu